Forum Discussion

CRMesssi7's avatar
4 years ago

Ile zajmuje miejsca na dysku (pc)

Ile zajmuje wam bf 2042 ultimate? Bo gdy pobierałem z origin to w wymaganiach było 100gb, a docelowo zajęło 40 pare giga. Pobierając (abonament ea pro) wersję ultimate, była informacja, że do tego trzeba podstawę. Nic więcej nie pobierałem, gra normalnie działa, tyle, że odkąd gram(2dni) ani razu nie trafiłem na mapę kosmodrom w podboju. Czym to może być spowodowane?

2 Replies

• @CRMesssi7U mnie zajmuje 48 GB. Gra nie ma single playera i dużo contentu na start też nie ma także pewnie z czasem urośnie do 100 GB lub więcej (oby..).

Na pewno wszystko Ci pobrało bo inaczej nie mógłbyś grać. Jak masz jednak wątpliwości to zawsze możesz w originie sprawdzić zgodność plików gry.

Ja na kosmodrom trafiłem dopiero po 4-5 dniach gry :D Jak chcesz to zawsze po tym jak znajdzie jakąś mapę możesz anulować dołączanie i zacząć wyszukiwanie ponownie. Mi się zdarzało czasem grać 3-4 razy na tej samej mapie.. ogólnie matchmakingowi dużo brakuje do ideału.

About Battlefield 2042

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.622 PostsLatest Activity: 3 days ago