Forum Discussion
6 Replies
- Chytrooki2 years agoHero+@Agrescik2137 Witam.
Wyczyścić pamięć podręczna aplikacji.
https://help.ea.com/pl/help/faq/clear-cache-to-fix-problems-with-your-games/
Usuń folder BF2042 z Dokmentów i wyczyść Cache DNS. Wciśnij razem klawisze Windows+R, aby otworzyć konsolę poleceń Windows, wpisz cmd i naciśnij enter. W nowym oknie wpisz ipconfig /flushdns i naciśnij enter. Jeśli dalej będzie problem to jest to wyłącznie wina gry po twojej stronie nic się nie da zrobić. Trzeba czekać na poprawkę🙂. Niestety mam ten sam problem co @Agrescik2137, od dziś za cholerę nie mogę się połączyć do podboju 128. Poza tym wszystkie inne tryby działają. Próbowałem zrobić jak napisał @Chytrooki ale nic to nie pomogło ☹️
- Chytrooki2 years agoHero+@JAJCORr Najpewniej to wina wczorajszego update. Gram tylko przełamania, ale jak wbije na PC to sprawdzę.
Cześć, dzięki za odpowiedź. Niestety EA App za każdym razem się crashuje, gdy próbuję wyczycić pamięc podręczną
- Chytrooki2 years agoHero+@Agrescik2137 Uruchom komputer ponownie. Nie uruchamiaj aplikacji EA. Na klawiaturze naciśnij Windows + R w okienku które się pojawiło wpisz %temp%. Usuń cała zawartość foldera. Pliki których nie będzie można usunąć zignoruj. Uruchom EA App i sprawdź czy będziesz mógł.
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Hej @Agrescik2137
Daj nam znać czy nadal potrzebujesz pomocy 🙂