Forum Discussion

Agrescik2137's avatar
2 years ago

kod błędu 136005S: 136003S: 136001S: 136002S:-7A

Cześć, od dnia wczorajszego wciąż wyświetla mi się jeden błąd, gdy próbuję włączyć tryb podboju 128. Pozostałe z jakiegoś powodu mi działają bez problemu. 

Stan sieci, sterowniki, prędkość połączenia wszystko w porządku.  PC, battlefield 2042, EA App

6 Replies

• @Agrescik2137 Witam.

Wyczyścić pamięć podręczna aplikacji.
    https://help.ea.com/pl/help/faq/clear-cache-to-fix-problems-with-your-games/

Usuń folder BF2042 z Dokmentów i wyczyść Cache DNS. Wciśnij razem klawisze Windows+R, aby otworzyć konsolę poleceń Windows, wpisz cmd i naciśnij enter. W nowym oknie wpisz ipconfig /flushdns i naciśnij enter. Jeśli dalej będzie problem to jest to wyłącznie wina gry po twojej stronie nic się nie da zrobić. Trzeba czekać na poprawkę🙂.
  • JAJCORr's avatar
    JAJCORr
    2 years ago

Niestety mam ten sam problem co @Agrescik2137, od dziś za cholerę nie mogę się połączyć do podboju 128. Poza tym wszystkie inne tryby działają. Próbowałem zrobić jak napisał @Chytrooki ale nic to nie pomogło ☹️

• Chytrooki's avatar
    Chytrooki
    Hero+
    2 years ago
    @JAJCORr Najpewniej to wina wczorajszego update. Gram tylko przełamania, ale jak wbije na PC to sprawdzę.
  • Cześć, dzięki za odpowiedź. Niestety EA App za każdym razem się crashuje, gdy próbuję wyczycić pamięc podręczną 

• Chytrooki's avatar
    Chytrooki
    Hero+
    2 years ago
    @Agrescik2137 Uruchom komputer ponownie. Nie uruchamiaj aplikacji EA. Na klawiaturze naciśnij Windows + R w okienku które się pojawiło wpisz %temp%. Usuń cała zawartość foldera. Pliki których nie będzie można usunąć zignoruj. Uruchom EA App i sprawdź czy będziesz mógł.

Featured Places

Node avatar for Battlefield 2042

Battlefield 2042

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.Latest Activity: 4 years ago
647 Posts