Forum Discussion
Hej @poprostumk
Dzięki za podzielenie się z nami Twoim pomysłem.
W kwestii map, to które koncepcje map z Battlefield V, Battlefield 1 podobają Ci się najbardziej? W jakiej odsłonie chciałbyś je zobaczyć w kolejnym Battlefield'zie?
W Battlefield dużą rolę odgrywają również pojazdy. Czy masz jakieś pomysły odnośnie pojazdów w Battlefield?
- 2 years ago
Z dużą ilością społeczności BF rozmawiam i brakuje mniejszych map te są za duże lepsze jest 32 na 32 graczy. Każdy z graczy się skarży na postacie, które mają moc jak Spiderman. Zalecam pojazdy współczesne nie z przyszłości. Pamiętacie? Robiliście świetne mapy jak las Aragoński czy inne pokroju BF 5 także. Gdzie są ulice ale również budynki gdzie można też ukryć się przed czołgami i samolotami. Gdzie było miejsce dla piechoty ale również dla pojazdów. Te mapy z BF 2024 mają bardzo mało przestrzeni zabudowanej i są zbyt wielopoziomowe. Nie masz szans kiedy Myszkowscy siedzą na statku ogromnym co prawda, nie ma czasu na żadną reakcje. Dlatego dużo osobom w tym mnie również gdzie Battlefield kocham to w BF 2024 nie gram. Dodatkowo crossplay powinien być tylko pomiędzy konsolami. najlepszy konsolowiec nigdy nie dorówna średniemu pecetowcowi. Nie róbcie callofduty róbcie Battlefield kocham was i mam nadzieję że wreszcie zrobicie grę wspierana przez lata. Battlefield mógłby być taka sama gra usługa jak Apex czy Fortnite tylko że na polu bitwy
- 2 years ago
@EA_Kuba włączcie wreszcie możliwość grania tylko i wyłącznie w crossplay pomiędzy konsolami, gdy my gracze chcieliśmy crossplay mieliśmy na myśli tylko konsole