Forum Discussion
5 Replies
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Dzięki za Twoje zgłoszenie.
W tej chwili, obawiam się, że najlepszym rozwiązaniem będzie pobranie gry bezpośrednio z aplikacji EA app. Umożliwi to zainstalowanie gry w najnowszej możliwej wersji wraz z aktualizacjami.
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
@b5a492aab9ef82dd Jeśli post @EA_Kuba odpowiedział na Twoje pytanie nie zapomnij oznaczyć go jako rozwiązanie. Jeśli jednak masz dodatkowe pytania lub potrzebujesz dalszej pomocy, śmiało daj nam znać!
Internet wolałbym użyć do pobrania aktualizacji. Sama gra waży pewnie ponad 80GB. Czy naprawdę nie da się samej gry zainstalowac z płyty? A aktualizacje z internetu?
Jeżeli nie - to nie rozumiem po co jest sprzedawana w wersji pudełkowej skoro można zakupić wersję cyfrową (czyli sam kod gry) i wtedy normalnie pobrać.
Jak już pisałem nie mam za dobrego internetu bo wykorzystuje hotspot z telefonu.
Ps. Posiadam również inne gry BF, jak "BF 1/3/4/5 które właśnie zakupiłem internetowo bez pudełka.
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
Jeśli po zalogowaniu się do EA app tym samym adresem email/ EA ID jak do Origin i po włożeniu płyty do napędu, nie uda ci się przejść przez instalację BF 2042 z dysku, wówczas jedyną metodą będzie pobranie gry a następnie jej aktualizacja.
Nonsens.. w jakim celu (w takim razie), jest sprzedaż pudełek z instalacją podstaw z gry?? Nie rozumiem. Człowiek kupuje i przepłaca, kosztem jakim?... #słabo "EA Games"!!
About Battlefield 2042
Recent Discussions
- 2 months ago
- 2 months ago
- 2 months ago