ar2rionNew Rookie4 years agoNowu mowu w Battlefieldu Chciałem zgłosić błąd, nowo mowa użyta w opisie nowej postaci, jest niezgodna z pisownią języka polskiego. Nawet forum nie "przepuści" tej nowo mowy. W załączniku zrzut oryginalnej wiadomości. battlefieldu.jpg50 KB248362705_547284559561182_2157205862575220043_n.jpg114 KB
Featured PlacesBattlefield 2042 Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.Latest Activity: 11 hours ago650 Posts
Battlefield 2042 Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.Latest Activity: 11 hours ago650 Posts
Recent DiscussionsBattlefield 2042 problem z dołączeniem do serwera i problem z uruchomieniem gry Po wybraniu trybu, lobby jest szybko znajdowane, odliczanie trwa, czarny ekran przez 5 sekund, wraca do menu głównego, brak błędu. Jedynie moge wejsc i grac przez serwery spolecznosciowe. Dodatkowo m...Problem z dołączeniem do serwera. Witma, mam problem z BF2042, po wyszukaniu meczu ekran ładowania jest czarny i po chwili wraca do lobby. Gre posiadam na EpicGames. Zrobiłem zgodnie z tym rozwiazanie tak jak jest podane w tej dyskus...Błąd Czy ktoś to widzi ? chat buggggg Mam problem z chatem.Zawsze klikałem enter. I wyskakiwało okienko chatu mogłem pisać do wszystkich. Po wciśnięciu tab. Przeskakiwały mi okienka mogłem pisać do składu i grupy. Aktualnie ja wciskam en...Problem z BF2042 ścina cały system Witam mam duzy problem z grą, włączam gre chce dołączyć do meczu i podczas ładowania zawiesza mi sie wszystko, nie moge nic zrobic nawet zminimalizować gry, ponaga tylko reset kompa poprzez przycisk ...