Forum Discussion

DakaTheOfficial's avatar
2 years ago
Solved

Odznaka klasowa nie uaktualnia się.

Produkt: Battlefield 2042
Platforma:PC
Podaj na jakiej platformie grasz? PC
Model karty Nvidia lub AMD Nvidia GeForce RTX 4070
Podaj ilość pamięci RAM w GB 32GB
Czy korzystasz z oprogramowania posiadającego nakładki? Nie
W jakiej części gry pojawia się problem? Tryb dla wielu graczy
W jakim trybie? Conquest
Wybierz swój region Europa
Na którym serwerze się to stało?
Kiedy to się stało (dd.mm.rr. gg.mm)
Opisz pokrótce napotkany błąd: Próbuje zdobyć P1 odznaki klasowej wsparcia. Lecz po zdobyciu P3 odznaki 500 reanimacjach jako żołnierz wsparcia nic się nie dzieje.
Jak często występuje ten problem? 100%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Graj jako żołnierz wsparcia i reanimuj i sprawdzaj postęp w zdobywaniu odznaki.
Co się dzieje? Mój postęp nie jest naliczany.
Co powinno się stać? Mój poziom odznaki powinien wzrastać.

Próbuje zdobyć P1 odznaki klasowej wsparcia. Lecz po zdobyciu P3 odznaki (500 reanimacjach jako żołnierz wsparcia) nic się nie dzieje. Odkąd zostały dodane odznaki klasowe wszystko szło dobrze, dopiero po któreś aktualizacji nie jestem w stanie zdobyć P1 odznaki klasowej wsparcia i utknąłem z odznaką P3.

• To wiem. Tyle że gram na oficjalnych serwerach i nic się dalej nie dzieje. Postęp odznaki się nie nalicza.

4 Replies

• Czasami, ale większość czasu spędzam grając w podstawowe tryby.Typu przełamanie/podbój.

• Revan2000s's avatar
    Revan2000s
    Hero+
    2 years ago

Hej,

Począwszy od poziomu T3 odznak, ich postęp nalicza się wyłącznie na oficjalnych serwerach gry oraz serwerach Portal oznaczonych symbolem PEŁNE XP.

Nie ulepszysz odznak grając np. na boty.

• To wiem. Tyle że gram na oficjalnych serwerach i nic się dalej nie dzieje. Postęp odznaki się nie nalicza.

Featured Places

Node avatar for Battlefield 2042

Battlefield 2042

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.Latest Activity: 4 years ago
647 Posts