Forum Discussion

Oddballll's avatar
2 years ago

OPERATOR BORIS SG-36 SENTRY GUN

Witam. Operator Boris, a raczej jego działko SG-36 SENTRY GUN jest tak znerfione iż ta postać jest teraz bezużyteczna. Wytrzymałość tego działka, reakcja na przeciwnika i ilość wystrzelonych pocisków to jest jakaś parodia! Mamy w EA App do Battlefield 2042 takie osiągnięcie "PUSTO W MAGAZYNKU". Zadaj 2500 obrażeń w jednej rundzie. Jest to nie wykonalne z tak słabym działkiem jakie on posiada. Ludzie skamleli i płakali to DICE oczywiście już po całości poszła po bandzie i zepsuła operatora Boris, który teraz ma bezużyteczny sprzęt na wyposażeniu. Nie wiem kto wam doradza, ale proszę nie słuchajcie wszystkiego co wam powiedzą na litość boską. Ten operator na premierę był dobry i tak powinno zostać, a więc przywróćcie SG-36 Sentry Gun z premiery. Ranger nie dość że biega to ma jakąś wytrzymałość i strzela na kilometr można od niego zginąć, więc dlaczego działko SG-36 nie może być narzędziem operatora który ma mu służyć do obrony danego sektora? Teraz to wygląda to tak że podlatujesz i w sekund 5 rozwalasz te działko, do tego one nie zdąży nawet zareagować, a już wystrzelić jakiś pocisk. Znikło podświetlenie przeciwnika gdzie moim zdaniem było dobre. Ja mam maksymalny poziom operatora Boris i powiem szczerze że długo wbijało się level aby osiągnąć mistrzostwo zaraz po premierze, a co dopiero teraz. Myślę że teraz jest to nieosiągalne z tak daremnym wyposażeniem jakie posiada obecnie Boris. Zainteresujcie się tym tematem. NAPRAWCIE SG-36 SENTRY GUN !!!

7 Replies

• @Chytrooki Nie po to kupowałem grę aby z botami sobie osiągnięcia odblokowywać. Co to za przyjemność? Żadna moim zdaniem. Lubię rywalizację i grę taktyczną i wolę gdy zadania mi się wbijają za normalną grę multiplayer. Nie taki zamysł powinien być Producentów gry bo co to za osiągnięcia tak na prawdę.
  • EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @Oddballll 

Dziękuję, za Twój post i przekazane w nim uwagi.

Uważnie czytamy wszystkie opinie na temat naszych gier. Chociaż nie możemy zagwarantować wprowadzenia zmian, przekażemy Twoją opinię do właściwego zespołu, aby jego członkowie zapewniali graczom rozgrywki na jak najwyższym poziomie. 

Pozdrawiam,

_Kalina

• @Chytrooki Sprawdziłem to co mówiłeś aby nabić te 2500 pkt. obrażeń na botach. No i muszę cię rozczarować nie da się tego wykonać. Wszedłem na mapę STRANDED i rozstawiłem te działko na najlepszych punktach widokowych i mojemu zdumieniu szybciej mapa się skończyła niż nabiłem te 2500 obrażeń. To tylko pokazuje jaki gówni..y jest ten operator po nerfach. Nie chciałem iść na łatwiznę tylko sprawdzić twoją podpowiedź która niestety nie zdała egzaminu. Pozdrawiam
  • Chytrooki's avatar
    Chytrooki
    Hero+
    2 years ago
    @Oddballll Dlatego wysłałem Ci dwa filmiki ktore dają kod na serwer portal. Nie wiem czy działają. W komentarza pod filmem ludxie dziękują więc chyba działa na botach na serwerze portal 😉.

Featured Places

Node avatar for Battlefield 2042

Battlefield 2042

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.Latest Activity: 4 years ago
647 Posts