OPERATOR BORIS SG-36 SENTRY GUN
Witam. Operator Boris, a raczej jego działko SG-36 SENTRY GUN jest tak znerfione iż ta postać jest teraz bezużyteczna. Wytrzymałość tego działka, reakcja na przeciwnika i ilość wystrzelonych pocisków to jest jakaś parodia! Mamy w EA App do Battlefield 2042 takie osiągnięcie "PUSTO W MAGAZYNKU". Zadaj 2500 obrażeń w jednej rundzie. Jest to nie wykonalne z tak słabym działkiem jakie on posiada. Ludzie skamleli i płakali to DICE oczywiście już po całości poszła po bandzie i zepsuła operatora Boris, który teraz ma bezużyteczny sprzęt na wyposażeniu. Nie wiem kto wam doradza, ale proszę nie słuchajcie wszystkiego co wam powiedzą na litość boską. Ten operator na premierę był dobry i tak powinno zostać, a więc przywróćcie SG-36 Sentry Gun z premiery. Ranger nie dość że biega to ma jakąś wytrzymałość i strzela na kilometr można od niego zginąć, więc dlaczego działko SG-36 nie może być narzędziem operatora który ma mu służyć do obrony danego sektora? Teraz to wygląda to tak że podlatujesz i w sekund 5 rozwalasz te działko, do tego one nie zdąży nawet zareagować, a już wystrzelić jakiś pocisk. Znikło podświetlenie przeciwnika gdzie moim zdaniem było dobre. Ja mam maksymalny poziom operatora Boris i powiem szczerze że długo wbijało się level aby osiągnąć mistrzostwo zaraz po premierze, a co dopiero teraz. Myślę że teraz jest to nieosiągalne z tak daremnym wyposażeniem jakie posiada obecnie Boris. Zainteresujcie się tym tematem. NAPRAWCIE SG-36 SENTRY GUN !!!