Forum Discussion

wordanpl's avatar
4 years ago
Solved

Polska wersja językowa battlefield 2042

witam... mam pytanie czy jak kupie grę przebywając za granicą będę ją miał w jeżyku Polskim? bo np z BF5 był problem

• Z racji regionalizacji sklepu Origin, niektóre języki mogą być niedostępne w danym kraju. Wszystkie dostępne dla danego kraju języki sprawdzisz w opisie produktu w Origin. Jeśli widzisz język polski na liście - będzie on dostępny w grze. 

3 Replies

• @wordanplSiemanko. W sklepie Origin możesz ustawić swój region w którym aktualnie mieszkasz na dole strony będziesz miał obsługiwane języki na danym regionie. Z tego co widzę po wybraniu regionu Wielkiej Brytanii lub Niemiec, Polski język jest zawarty w obu wersjach. Więc chyba bez różnicy gdzie kupisz grę, klucz będzie globalny.

Dostępne języki w Wielkiej Brytanii i Niemczech.

العربية, Deutsch (DE), English (US), Español (ES), Español (MX), Français (FR), Italiano, 日本語, 한국어, Polski, Português (BR), Русский язык, 中文(简体), 中文(繁體)

Dziwne bo po wybraniu regionu Polski mam dostępne tylko trzy językiale może to jakiś błąd.

English (US), Polski, Русский язык

• wordanpl's avatar
    wordanpl
    4 years ago
    @Chytrooki no właśnie nie tak do końca to samo miałem z BF5 niby pokazuje obsługiwany język PL ale po zakupie robi sie rejonizacja i niestety nie ma Polskiej paczki językowej .... może ktoś z EA odpisze
  • EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 years ago

Z racji regionalizacji sklepu Origin, niektóre języki mogą być niedostępne w danym kraju. Wszystkie dostępne dla danego kraju języki sprawdzisz w opisie produktu w Origin. Jeśli widzisz język polski na liście - będzie on dostępny w grze. 

About Battlefield 2042

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.625 PostsLatest Activity: 6 days ago