Forum Discussion

xJanushx's avatar
2 years ago
Solved

Problem z dołączeniem do gry Wieloosobowej od kupna gry

Witam od kupna gry mam problem z dołączaniem do gry Wieloosobowej. (kupiłem grę w przedpremierze)

Po znalezieniu gry zaczyna się odliczanie po którym powinna pojawić się nazwa mapy oraz background z tą mapą lecz pojawia się czarny ekran i po paru sekundach zostaje z powrotem zwrócony do menu po kilku restartach gry oraz próbach dołączenia do gry udaje się i wszystko później ładnie działa wyszukuje gry noramlnie dołącza również normalnie, po restarcie gry dzieję się to samo. Dzisiaj od półtorej godziny resetowania i szukania gry bez żadnych skutków poddałem się i postanowiłem zwrócić się na forum o pomoc ponieważ jest to strasznie irytujące że przez crash gry muszę znów siedzieć i próbować dostać się do gry przez półtorej godziny.

https://www.youtube.com/watch?v=aeY-ECJUngQ problem jak na filmiku

• Hej,

Na początek skorzystaj z wbudowanej w EA App lub Steam funkcji naprawy gry, wiele osób potwierdziło, że to rozwiązuje problem. Jeśli to nie pomoże konieczny będzie kontakt z dostawcą internetu w celu przekierowania odpowiednich portów. Listę portów, których wymaga Battlefield 2042 znajdziesz TUTAJ .

2 Replies

• Hej,

Na początek skorzystaj z wbudowanej w EA App lub Steam funkcji naprawy gry, wiele osób potwierdziło, że to rozwiązuje problem. Jeśli to nie pomoże konieczny będzie kontakt z dostawcą internetu w celu przekierowania odpowiednich portów. Listę portów, których wymaga Battlefield 2042 znajdziesz TUTAJ .

Featured Places

Node avatar for Battlefield 2042

Battlefield 2042

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.Latest Activity: 4 years ago
647 Posts