Witam wszystkich mam problem z wyświetlaną grafiką w BF 2042, nie wiem w czym polega problem instalowałem 3różne wersje sterowników nvidia, próbowałem różne opcje ustawień graficznych. Gra po prostu...
@ellPolak Siemanko zmieniałes ustawienia w panelu sterowania Nvidia? Mam podobnie ale moje ustawienia grafiki są ustawione pod wydajność. Spróbuj czyszczenia pamięci podręcznej i otwórz dokumenty znajdzie folder BF2042 i usuń w nim wszystko oprócz folderu settings. Masz włączone DX12? Aby włączyć DX12 trzeba wejść do moje dokumenty odnaleś folder BF2042 wybrać Settings i otwrzyć plik o nazwie PROFSAVE_profile za pomocą notatnika. Kiedy otworzy nam się notatnik nacisnij na klawiaturze CTRL + F aby wyszukać linijki z DX12 i wpisz "GstRender.Dx12Enabled" - Nastepnie wpisz wartość 1.
@Chytrooki Próbowałem zmieniać w ustawieniach nvidia nie pomogło, ustawienia wszystko ultra rozdzielczość FullHD i GstRender.Dx12Enabled ustawione na 1, karta graficzna GTX1080TI. Przed z patchem z takich problemem sie nie napotkałem.