sirrush11 year agoProblem z machmaking Od piątku 20.09.2024 mecze TDM za każdym razem tworzone są od początku. Nie ma kontynuacji map, np. te same mapy wczytują się dwa razy pod rząd. Po wczytaniu do meczu z drużyną następuje rotacja grac...Show More
Featured PlacesBattlefield 2042 Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.Latest Activity: 4 years ago647 Posts
Battlefield 2042 Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.Latest Activity: 4 years ago647 Posts
Recent Discussionschat buggggg Mam problem z chatem.Zawsze klikałem enter. I wyskakiwało okienko chatu mogłem pisać do wszystkich. Po wciśnięciu tab. Przeskakiwały mi okienka mogłem pisać do składu i grupy. Aktualnie ja wciskam en...Problem z BF2042 ścina cały system Witam mam duzy problem z grą, włączam gre chce dołączyć do meczu i podczas ładowania zawiesza mi sie wszystko, nie moge nic zrobic nawet zminimalizować gry, ponaga tylko reset kompa poprzez przycisk ...bug graficzny podczas grania z Ai czasami takie zielone kawalki czegoś mi wyskakują Zmiana języka w grze Witam od niedawna gram w Battlefield 2042 i mam problem z ustawieniem polskiej wersji językowej w mojej grze. Na EA podczas przeglądania mojej gry zauważyłem ze klucz który kupiłem do gry powinien ob...Battlefild 2024 - problem z połączeniem z serwerem Witam, piszę tu ponieważ mam problem z połączeniem z serwerami. Widziałem że problem ten pojawiał się już na forum, niestety kroki które były tam podawane aby rozwiązać problem u mnie niestety nie za...