Forum Discussion
Chytrooki
4 years agoHero+
@Greg87-PL Witam. Znaczy się, co jest nie tak rozmycie obrazu? Jest to nie korzystne a oczu. Tak samo jak jasność na tak niskim poziomie. W biurach w pracy jasność wynosi 60 - 70. Ostrość powinna być też w miarę dobra i przyjemna dla oczu. Jeśli masz za słaba jasność to gorzej widzisz w grze i musisz wyteżać bardziej wzrok a podczas rozmycia oko się meczy bo będzie chciało patrzeć na ostry obraz a nie rozmazany, twoje oczy będą chciał za wszelką cenę widzieć poprawnie i ostro. W ustawieniach Nvidia masz ustawione ekran na bez skalowania?
Kwestia druga to ustawienie twojego monitora jak wysokość, odległość i jasność w pomieszczeniu. Najlepiej grać przy zapalonym świetle. Poniżej zobacz filmik będziesz wiedział jak ustawić. Tak aby twój wzrok się nie nadwerężał
https://youtu.be/coxTIYUFH_E
Po trzecie, to trochę śmieszne ale pij sok pomidorowy który zawiera luteine. Wysypiaj się zacznij stosować dobry tran z dorsza, albo dodaj do diety więcej ryby, dobre krople też się przydadzą. Sprawdź może okulary z filtrem światła niebieskiego ale przed zakupem lepiej skontaktuj sie z okulista.
Kwestia druga to ustawienie twojego monitora jak wysokość, odległość i jasność w pomieszczeniu. Najlepiej grać przy zapalonym świetle. Poniżej zobacz filmik będziesz wiedział jak ustawić. Tak aby twój wzrok się nie nadwerężał
https://youtu.be/coxTIYUFH_E
Po trzecie, to trochę śmieszne ale pij sok pomidorowy który zawiera luteine. Wysypiaj się zacznij stosować dobry tran z dorsza, albo dodaj do diety więcej ryby, dobre krople też się przydadzą. Sprawdź może okulary z filtrem światła niebieskiego ale przed zakupem lepiej skontaktuj sie z okulista.
GregBFV-PL
4 years agoRising Traveler
@Chytrooki Z rozmyciem obrazu nie ma problemu, w czym problem opisałem w powyższej wiadomości.
- Chytrooki4 years agoHero+@Greg87-PL Dokładnie przeczytałem dwa razy to co napisałeś. Szczerze mówiąc nie bardzo wiem jak Ci mogę pomóc. Przez cały teskt piszesz o zmianianiu monitorów i o tym że masz uczucie rażenia w oczy. Pozatym zadawanie pytań o wzrok niema nic wspólnego z forum EA na którym napisałeś. Czytając twój teskt nie bardzo rozumiałem o co pytasz i w czym jest problem, mimo to chciałem Ci pomóc. Więc udaj się do okulisty i nie szukaj pomocy w internecie.
Pozdrawiam 👍- GregBFV-PL4 years agoRising Traveler@Chytrooki Tak, ale pytam tutaj, bo dużo ludzi gra w grę najnowszą BF 2042 oraz pewnie mają dobre sprzęty i dobre monitory. Wiem, że chcesz mi pomóc i dobrze to widzę, nie mam nic do Twojej odpowiedzi, a jestem ci wdzięczny, że mi odpisałeś w ogóle, podałeś swoje rady, udam się do okulisty oczywiście, ale będę też szukał pomocy w internecie.
About Battlefield 2042
Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.625 PostsLatest Activity: 2 days ago
Recent Discussions
- 2 days ago
- 11 days ago
- 11 days ago