Forum Discussion

Bugenfalgen's avatar
2 years ago
Solved

Problem z połączeniem konta EA z kontem PSN

Pobrałem bf2042 na ps5 i gdy wchodzę do gry wyskakuje mi że muszę zresetować hasło do nie wiadomo jakiego konta a próbując połączyć konta EA z kontem PSN nie mogę tego zrobić bo niby jest już podpięt...
  • EA_Kalina's avatar
    2 years ago

Hej @Bugenfalgen 

Jeśli Twoje konto EA wyświetla się jako zdezaktywowane (@disabled.ea.com) , spróbuj użyć ostatniego adresu e-mail zarejestrowanego na tym koncie, aby zresetować hasło. Kliknij ten odnośnik, aby zresetować hasło EA.

Upewnij się, że przetestowałeś wszystkie swoje adresy e-mail, aby sprawdzić, czy możesz się zalogować. 

W przypadku dalszych problemów skontaktuj się z nami bezpośrednio. 

• Otwórz ten link w nowym oknie incognito a następnie wybierz opcję Kontynuuj bez logowania. Po wpisaniu danych (imię, nazwisko, email, temat) pojawi się możliwość kliknięcia opcji Porozmawiaj... 
    • Odczekaj chwilę w tym samym oknie przeglądarki, aż w dolnym rogu wyświetli się przewidywany czas połączenia z doradcą (np. 3 min). Pozostań w tym widoku i poczekaj aż doradca rozpocznie z Tobą rozmowę. 

About Battlefield 2042

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.633 PostsLatest Activity: 12 hours ago