Forum Discussion

Phontizzie's avatar
2 years ago
Solved

Problem z Połączeniem bf 2042

Cześć, przychodzę z zapytaniem dlaczego nie mogę połączyć się z serwerami w grze.

Problem polega na tym że jak próbuję wejść na powiedzmy podbój to mam odliczanie czasu, później znajduję mi serwer i jest napisana jaka mapa, po czym mam czarny ekran przez 5sek około i wywala mnie z powrotem do menu głównego. Nie ma żadnego komunikatu że błąd połączenia czy cokolwiek. W pierwszy dzień było okej ale po aktualizacji najnowszej jest tak jak opisałem wcześniej. 

Próbowałem wszystkich sposobów, podłączając telefon do pc i udostępnianie internetu nic nie pomogło, router to samo, podpinanie różnych sieci to samo... Ustawienie aplikacji EA żeby uruchamiać jako administrator też nie pomaga, usunąłem nawet cały folder bf 2024 w dokumentach też nic.. Proszę o szybką poradę co można zrobić żeby pograć normalnie <3

Macie jakieś pomysły ??

• Hej,

Na start spróbuj wyczyścić pamięć podręczną EA App oraz skorzystaj z wbudowanej funkcji naprawy gry.

.

Jeśli to nie rozwiąże problemu zajrzyj do artykułów dotyczących problemów z połączeniem w grach.

2 Replies

• Hej,

Na start spróbuj wyczyścić pamięć podręczną EA App oraz skorzystaj z wbudowanej funkcji naprawy gry.

.

Jeśli to nie rozwiąże problemu zajrzyj do artykułów dotyczących problemów z połączeniem w grach.

Featured Places

Node avatar for Battlefield 2042

Battlefield 2042

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.Latest Activity: 4 years ago
647 Posts