Forum Discussion

Re: Bf 2042 Błąd CE-34878-0

@Rydzu2015 Europa.Mam zainstalowane najnowsze oprogramowanie Play station i gry.Jest problem tylka z tą grą,uruchamiam gre i zara zostaje wyrzucony przez ten błąd CE-34878-0 Zrobilem wszystko krok po kroku i niedziała dalej.

4 Replies

• Rydzu2015's avatar
    Rydzu2015
    Seasoned Ace
    4 years ago
    @jasfasola14 tak jak pisałem błąd jest niejednoznaczny co nie przekreśla tego że gra może powodować taki błąd. Mógłbyś jeszcze zainstalować grę na zewnętrznym dysku ale bez pobierania zapisanych danych (profil gracza) Jeżeli gra będzie działać dobrze to możesz wczytać zapisane dane gdy po tym pojawi się błąd masz uszkodzony zapis gry (było tak w przypadku gry wiedzmin 3,gracze musieli czekać na aktualizacje) W BF4 taki błąd powodowało przejście z mapy na mapę, pomogła aktualizacja gry.
    Wrócę jeszcze do gry na dysku zewnętrznym, gdy wszystko będzie OK to może oznaczać iż Twój dysk wewnetrzny jest uszkodzony.Mam nadzieję że rozwiązaniem Twojego problemu będzie aktualizacja gry bo wymiana dysku zawsze jest kłopotliwa i kosztowna.
  • @Rydzu2015 Witam zrobiłem tak w trybie bezpiecznym Zainicjowałem PS 4 pozniej dałem odbuduj bazę danych zainstalowałem gre na nowo z profilem gracza.Grałem ponad dwie godziny i nic się nie działo gra śmiga jak należy i mam nadzieję że tak zostanie cały czas.Dzięki za pomoc 😉W razie W... będę pisał.
  • EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 years ago

Hej @jasfasola14 

Dzięki za potwierdzenie, cieszymy się, że udało Ci się wrócić do gry 🙂

Nie zapomnij oznaczyć odpowiedzi @Rydzu2015 jako rozwiązanie. 

• Rydzu2015's avatar
    Rydzu2015
    Seasoned Ace
    4 years ago
    @jasfasola14 świetna wiadomość, mam nadzieję że nie będziesz miał więcej kłopotów z grą 🤘

Featured Places

Node avatar for Battlefield 2042

Battlefield 2042

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.Latest Activity: 1 month ago
648 Posts