Forum Discussion

Re: czy MOD Hazard Zone bedzie "kiss of death" dla Escape from Tarkov

@bodyguardOfJesus Ad8. podałem Ci dokładne dane ze Steam Charts. To tylko gracze grający na Steamie. Masz link: https://steamcharts.com/ W PUBG gra właśnie 361,181 Nadal się nie zgadzam. Nie lubię PUBG, ale graczy ma kilka razy więcej niż EFT i wszystkie BFy razem wzięte.

Nie wszystko zrozumiałem, co pisałeś, bo nie znam tych insiderskich pojęć :-)

Dla mnie zawsze było tak: na jednym biegunie EFT, Army itp., na drugim CoD. Battlefieldy idealnie po środku.

Niech HZ będzie trybem, który obu nam się będzie podobał, bo Ty mnie i tak nie przekonasz, że EFT jest fajne, a ja Cię nie przekonam, że granie w EFT jest stratą czasu.

Pzdr.

1 Reply

• @Wyrzysk_1985 

ad.8: Tak, to są dane z teraz a ja pisze o chwili w której wszedł Warzone, mamy to? PUBG jest specyficzny, jeżeli widziałeś filmy lub masz podobne doświadczenia co Kaftann to trudno lubić sytuacje o których on tam mówi a jeszcze sam game play pokazuje.

ad.9: Nie wszystko zrozumiałem - na to nie wiele mogę poradzić.

ad.10: Battlefieldy idealnie po środku - Nie czuje żeby BF szczególnie odbiegał od innych pif paf'ów arcade ale ok, mamy różne zdania.

ad.11: Niech HZ będzie trybem, który obu nam się będzie podobał -  to trochę jakby w tym stylu:

a problem jest gdzie indziej ;-]

g0d

About Battlefield 2042

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.623 PostsLatest Activity: 5 minutes ago