Forum Discussion

skazoszek's avatar
2 years ago

Rozdzielenie kont EA

Witam. Koledzy mam problem z rozdzieleniem kont ea na konsolach dzieci. Z racji ze jestem rodzicem konta psn jak i ea zostały przypisane do mojego maila. I tu jest problem gdyz podczas logowania sie dziecka do Battlefield 2042 drugi syn zostaje z gry wylogowany i na odwrót. Dodatkowo na obu konsolach lecz niby innych kontach psn widnieja te same osiągniecia. Probowałem jako menadżer rodziny w ea poprzez opcje poączenia usunać członka ale nie ma tam takiej opcji. Co zrobic aby oboje mogli grać?

1 Reply

• @skazoszek Witam. Podstawowe pytanie czy to są dwie kopie gry? Rozumiem osiągnięcie są te same. A jak wygląda sytuacja w grze, ekwipunek poziomy też są takie same na obu konsolach? To trudna sprawa. Kontakt z supportem najlepiej PlayStation. Zależy co oni powiedzą bo tu powiązane konta mają się nijak, niema to znaczenia tu chodzi o dwa różne klucze na licencje gry. Na przykładzie:

Jeśli jest jeden klucz i konto rodzicielskie odebrało jeden darmowy na jednym koncie i konto główne też odebrało. To tak jakby te same konta odebrały jedna licencję. Gdyż konto główne jest połączone z EA. Mogę się mylić bo ciężko mi zrozumieć twoje pytanie.

Featured Places

Node avatar for Battlefield 2042

Battlefield 2042

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.Latest Activity: 4 years ago
647 Posts