Forum Discussion
8 Replies
- Chytrooki2 years agoHero+@GentleBourbon777 Witam! Masz dalej problem? Wczoraj był start mogło być różnie ale gra powinna już działać🙂.
Ja mam od dzisiaj problem z uruchomieniem wg EA app. Co skutkuje także brakiem możliwości uruchomienia BF'a ;/
- Chytrooki2 years agoHero+@Gurbao_Miszczu Witam. Uruchamiało się ale przestało czy nie uruchomiło się wcale od instalacji EA App? To ważne pytanie 😛
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Hej @GentleBourbon777 @Gurbao_Miszczu
Dajcie nam znać czy nadal potrzebujecie pomocy 🙂.
- @EA_Kuba Uruchamiało się i przestało. Testowo zainstalowałem EA app na drugim PC i odpaliło normalnie więc na głównym pc zrobiłem format systemu i problem ustąpił. Co było przyczyną to nie wiem.
Cześć, ja mam problem po starcie sezonu 4. Najpierw musiałem zaktualizować sterowniki karty graficznej a po aktualizacji podczas gry często wyskakuje mi ten problem co na załączonym zdjęciu. Czasem uda mi się zagrać 1 grę a czasem juz podczas odpalania gry wyskakuje mi ten błąd. Ktoś wie o co może chodzić?
- Chytrooki2 years agoHero+@Malycs To wina sterowników oststnio została wydana łatka do Nvidia, sprawdź czy ją zainstalowałeś. Później postepuj zgodnie z punktami poniżej.
1. Wyczyścić pamięć podręczna aplikacji.
https://help.ea.com/pl/help/faq/clear-cache-to-fix-problems-with-your-games/
2. Usuń folder BF2042 z Dokmentów.
3.Naciśnij na klawiaturze Windows + R wpisz poniższe komendy po koleji, usuń zawartość folderów.
%localappdata%/D3DSCache
%temp%
4.Wyczyść rejestr i uruchom komputer ponownie.
Mi też wywala ten błąd po aktualizacji ale nie tak często jak u Ciebie. Przeważnie przy minimalizowaniu gry. - @Chytrooki niestety zrobiłem wszystko jak mówiłeś a problem dalej występuje, ale dzięki za pomoc 🙂