Forum Discussion

Wyrzysk_1985's avatar
5 years ago

Super gra Battlefield 2042

Cześć, gram od premiery i mam kilka pytań:

1. w jaki sposób zmienić drużynę?
2. jak odebrać dowództwo komuś, kto nie wydaje rozkazów?
3. jak zestrzelić lecący granat?
4. jak zbliżyć mapę podczas respa, żeby dokładnie wybrać kwadracik, który mnie interesuje?
5. jak inaczej, niż po statystykach sprawdzić, czy na serwerze jest cheater?
6. jak mogę używać voipa?
7. jak mogę wejść na konkretną mapę, a nie losową?
8. jak mogę zmienić stronę na serwerze,

9. jak mogę napisać w grze znajomemu, żeby on zmienił stronę,
10. jak mogę sprawdzić, czy gram na niemieckim, czy angielskim serwerze, bo wole te pierwsze?

Wiadomo, że w grze z 2021r. musi się jakoś dać, tylko pewnie jestem debilem i nie potrafię. Przecież gdyby takich opcji nie było, to znaczyłoby, że za 10% mojej miesięcznej pensji kupiłem fekalną grę, a to przecież niemożliwe, bo prace nad nią trwały 3 lata. 

Z góry dziękuję za merytoryczną odpowiedź. 

3 Replies

• Niestety, na tym etapie ta gra to nieporozumienie totalne. Można w sumie ją opisać takim zdaniem: "Dodali zmiany o które nikt nie prosił".

• 1. Jak można w ogóle pomyśleć by zmienić drużynę? Musisz być oddany i wierny temu co narzuciła Ci gra swoim super hiper pro balansem drużyn. 

2. Odebrać dowódstwo? Może mu się zrobić przykro i przestanie grać w tę grę a tego przecież nie chcemy. 

3. Ta może jeszcze odbić pałką bejsbolową? To zbyt zaawansowany skrypt.

4. Nie masz wybierać tego co chcesz tylko to co daje Ci gra. Zawsze mogli nie dać Ci takiej opcji by w ogóle kliknąć. Bądź wdzięczny, że przyjęli Twoje pieniądze. 

5. Statystyki są przereklamowane i nikt nie chce ich oglądać. Cheaterów na serwerach nie ma bo mamy super antycheata, który monitoruje każde kliknięcie myszki. 

6. Pewnie chcesz być toksycznym graczem i krzyczeć na innych. Nie tym razem proszę Pana. Proszę używać niedopracowanego systemu pingowania. 

7. Wszystko jest zrobione tak być nie musiał za dużo myśleć. Wybór serwerów map oraz ich wielkość nie jest tu mile widziane. Randomowość i casualowość to słowa klucz.

8. Klikając wyjdź z gry.

9. Musicie posiadać odrębny komunikator.

10. Co do niemieckich upodobań lepiej się nie będę wypowiadał. 

• OFFik's avatar
    OFFik
    New Vanguard
    5 years ago
    @Wyrzysk_1985 Za dużo byś chciał, przecież ta gra jest w fazie Alphy/wczesnej Bety.. a nie, przecież w ten piątek oficjalna premiera. Coś mi się pomyliło bo gram już tydzień i jakoś jestem przekonany, że to dalej beta w dodatku taka dosyć słaba. Jak można po 3 latach prac coś takiego wydać XD to kpina z graczy. A dzisiejszy update, który pozmieniał nazwy skinów i jakięś pierdoły totalne w większości? No na pewno to było potrzebne XD

About Battlefield 2042

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.644 PostsLatest Activity: 7 days ago