Forum Discussion

Takpale's avatar
2 years ago

tata

Przy próbie połączenia z jakim kolwiek serwerem, wyskakuje ekran ładowania po czym wyrzuca mnie do ekrany startowego i dzieje się tak w kółko. czyszczenie plików gry (%temp%), czy tez  reinstalacja gry nie pomaga. Komputer ma wolną pamięć (150GB) wiec to tez nie jest problemem, Internet również nie jest problemem gdyż już grałem w ta grę wiec xd. Podsyłam linka do filmiku jak wygląda sytuacja, liczę na jakieś sensowne rozwiązanie a nie żeby przełączać się z wifi na Internet z telefonu (to też próbowałem i nie działa ;p) PS. Ta gra już ma praktycznie 3 lata a nadal ma podstawowe problemy :VV

LINK DO FILMU : https://youtu.be/xZVvWGY9Nyo

6 Replies

• @Takpale Usuń folder BF2042 z Dokumentów + kliknij prawym przyciskiem myszy przycisk menu Start i wybierz „Wiersz polecenia (administrator)” lub „Windows PowerShell (administrator)”. Wpisz komendę „ipconfig /flushdns”. Naciśnij klawisz Enter na klawiaturze.
  • Problem zniknął na jakiś czas (dosłownie max 10 meczy), po czym znowu wrócił i sposób podany wyżej już nie pomaga :/ 

• Bo nie pomoże. Tak samo jak nie pomoże przekierowanie portów, odpalanie w administratorze, reinstalacja, optymalizacja przez Experienca, tryby zgodności, wyłączanie antywirusa i firewalla, zmiana ustawień graficznych, czy wyświetlania w oknie. Każdy z tych sposobów pomoże na godzinę, mecz, czy dzień, nic na stałe.

• Czyli w wielkim skrócie gra * warta i totalna strata czasu na naprawę jej. Pora usunąć z dysku i modlić się by następna cześć im wyszła a nie takie coś w co się grać nawet nie da xd

• Spoiler

Jak nie naprawią, to będę chciał zwrot pieniędzy za grę i premium. Bo to jest produkt niezgodny z umową. 

About Battlefield 2042

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.644 PostsLatest Activity: 7 days ago