Forum Discussion

vitucky's avatar
4 years ago
Solved

Wyciek pamięci RAM

Mam problem z dużym wyciekiem pamięci RAM..Z kążdą chwilą widać jak RAM jest coraz bardziej w użyciu aż do całkowitego zapełnienia 16GB

• vitucky's avatar
    vitucky
    4 years ago

Wykonałem powyższe solucje i pomogło wyłączenie nakładki Geforce Experience

5 Replies

• @vituckyCzęść 👋. Napisz swoją specyfikacje sprzętowa i jaki Windows zrób zrzut ekranu e menadżerem zadań jak wygląda zużycie. Na szybko mogę ci tylko podpowiedzieć żebyś wyczyścił komputer z zbędnych plików, niepotrzebnych aplikacji działających w tle. Pobierz CCleaner wyczyścić rejestr i wykorzystaj darmowy trial 14-dniowy do aktualizacji sterowników.

• vitucky's avatar
    vitucky
    4 years ago

Konfiguracja: I9 9900k || Asrock Z370 Extreme 4 ||  2x8GB Corsair Vengeance 3600MHz || Palit RTX 3070 GP. Windows 11.Przeskanowałem CC Cleanerem i antywirusem Posiadam najnowsze sterowniki. W innych grach problemów nie mam.

• Chytrooki's avatar
    Chytrooki
    Hero+
    4 years ago
    @vitucky Wejdź w ustawirnia grafiki Windows. Wpisz w wyszukiwarce "GPU" Dodaj aplikacje 2042 i wybierz maksymalną wydajność dostępna w opcjach. Masz aktualny Bios?
  • vitucky's avatar
    vitucky
    4 years ago

Wykonałem powyższe solucje i pomogło wyłączenie nakładki Geforce Experience

About Battlefield 2042

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.596 PostsLatest Activity: 2 months ago