Forum Discussion

pawczix's avatar
2 years ago
Solved

Xbox S - Nie masz uprawnień do gry online

Witam, do swojego konta (Pawik#4391) kupiłem subskrypcję EA Play. Następnie zacząłem pobierać BF2042. Teraz, gdy pobieranie nie zostało zakończone, mogę zacząć grać. Próbuję zalogować się do swojego profilu w grze (Pawik4391), podczas logowania w menu gry do profilu pojawia się komunikat „Wybierz swój plan” i mam możliwość wykupienia Game Pass Ultimate/Core. Mam już wykupiony dostęp do BF2042 i innych gier EA więc nie rozumiem dlaczego nie mogę się zalogować.

Po kliknięciu Wstecz pojawia się błąd – „Nie masz uprawnień do gry online. Sprawdź stronę internetową EA bla bla bla
Kod błędu — 1:86001S:66003S:18649272610:1864927261B” - Patrz screenshot

Jeżeli chodzi o ustawienia konta. Mam oryginalne, nigdy nie zmieniałem. Wszystko jest na ustawione na dorosłą osobę. Nigdy nie miałem problemu z graniem online.

Wcześniej grałem w BF2042 tylko z Game Pass Ultimate. Nie kupiłem gry i nie jestem jej właścicielem.

Jaki jest problem? 

Mam nadzieję, że znacie rozwiązanie...

• Hej @pawczix 

Posiadając EA Play uzyskałeś dostę do gier zawartych w ramach subscrypcji, ale nie masz dostęu do korzystania z opcji sieciowych na Xbox.

Dlatego pojawił się komunikat z wyborem planu Game Pass Ultimate/Core. Tu natomiast wraz z subskrypcją PC Game Pass lub Game Pass Ultimate otrzymujesz członkostwo EA Play.

Omówienie planów i korzyści z nich wynikających znajdziesz TUTAJ.

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @pawczix 

Posiadając EA Play uzyskałeś dostę do gier zawartych w ramach subscrypcji, ale nie masz dostęu do korzystania z opcji sieciowych na Xbox.

Dlatego pojawił się komunikat z wyborem planu Game Pass Ultimate/Core. Tu natomiast wraz z subskrypcją PC Game Pass lub Game Pass Ultimate otrzymujesz członkostwo EA Play.

Omówienie planów i korzyści z nich wynikających znajdziesz TUTAJ.

About Battlefield 2042

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.625 PostsLatest Activity: 6 days ago