Forum Discussion

thexkruker's avatar
2 years ago

Zawieszanie się gry podczas ładowania mapy bf2042

Witam

Po nowym zainstalowaniu bf'a, nie wczytuje mnie do żadnego meczu oprócz gry solo/na boty. Problem polega na tym że gra włącza się normalnie, lecz gdy wybieram jakikolwiek tryb gry multiplayer, zaczyna się odliczanie do meczu a następnie wyświetla się czarny ekran (jak by nie mogło mnie załadować do gry) a następnie cofa mnie do menu. Próbowałem już wyczyścić pamięć podręczną aplikacje ea, a także wszystkie pliki z folderu battlefield2042 w folderze dokumenty, również nie pomagało przeinstalowanie gry na nowo.

Ktoś może zna rozwiązanie problemu?

3 Replies

•  Dokladnie to samo zrobilem formata i instalacja win 11 64 instaloacja sterownikow i nic sie nie zmienilo  BF2042  przestal dzialc w takim badz razie bede rzadal zwrot kasy bo juz mam to okolo 2 miesiecy i zadnej  odpowiedzi ani suportu.

• I-Aligator-I's avatar
    I-Aligator-I
    Rising Newcomer
    2 years ago

U mnie to samo , gra teraz w ogóle nie chce się odpalić , format , nowy system , procesor i914900kf grafa trx 4080 , katastrofa , wszystkie inne batllefild chodzą  bez najmniejszego problemu , instalowałem na nowo już parę razy nic nie dało.

Featured Places

Node avatar for Battlefield 2042

Battlefield 2042

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.Latest Activity: 4 years ago
647 Posts