trzystadrzewSeasoned Newcomer5 months agoAssignments glitch/bugWitam,dla czego mój weekly assignment tracker mimo 20/20 po dwóch tygodniach pokazuje 9/10 w week 1? Mam 10 zielonych assignments w week 1fbc7f06e-d91a-45d0-b4f8-e08bf832ddcc.png3.9 MB
Featured PlacesBattlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 9 hours ago156 Posts
Battlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 9 hours ago156 Posts
Recent DiscussionsRespawn bug - Nightfall - squad DM ENG Very annoying nightfall bug. My team and I spawn in some **bleep**, dead-end place in Squad Deathmatch. The bug appeared a few days ago and happens very frequently. The only way out of the situa...[INFO] Problemy z naliczaniem postępów wyzwań Cześć! Wiemy, że niektóre wyzwania mogą obecnie nie naliczać postępów. Pracujemy już nad ich naprawą. Jeśli masz taki problem, podaj proszę dokładną nazwę wyzwania w swojej wiadomości — to pomoże...Oczyszczalnia - wyzwanie eksploracyjne - nie zalicza drugiego etapu misji Na konsoli PlayStation 5 nie zalicza drugiej części etapu misji eksploracji na Oczyszczalni kilkukrotnie odradzałem już sojuszników z punktu kontrolnego i ani razu nie zaliczyło. Czy ktoś miał podobn...0:66003S:4688822970:0B Co jest ??? Wykupiona gra przez steam gram przez setam i kupa !!!! Strikepoint i jump glitch Czy EA ma zamiar zniwelować w jakiś sposób używanie jump glitcha na początku rundy w strikepoint? Jak sami mają w regulaminie, pod Play fair: use exploits/cheats/design errors or bugs jest uznan...