WEeed156Newcomer19 days agoBłąd w REDSECMam problem z błędem w grze na ps5Messenger_creation_2AF8AB0A-D788-4915-A0DE-0A2FCDA3A4F2.mp42.3 MB
1 ReplyReplies sorted by NewestEA_KubaCommunity Manager14 hours agoHej WEeed156 Dzięki za Twoje zgłoszenie. Przekażę informację dalej.
EA_KubaCommunity Manager14 hours agoHej WEeed156 Dzięki za Twoje zgłoszenie. Przekażę informację dalej.
Featured PlacesBattlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 3 hours ago172 Posts
Battlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 3 hours ago172 Posts
Recent Discussionsproblem z serwerami EA gra cały czas wyświetla błędy sieci w lewym górnym rogu wszystkie możliwe ikony i się tnie na laptopie z rtx 5060 8 gb i stacjonarnym rtx 3060 12 gb i nie działa płynnie dodam że internet działa dobr...Błąd w REDSEC Mam problem z błędem w grze na ps5 Brak trybów problemy z oświetleniem Po starcie sezonu 3 nie mam możliwości grania w tryby 2 i 4 normalne jak i tryb wyzwanie. zostało tylko rankingowe 4( w których dalej jest problem ze światłem ) czy wy coś z tym zrobicie ? czy Olena...Światło odbija Światło odbija na ps 5 i się pojawiają kostki Gra zawiesza sie Witam Gra wiesz się w losowych monetach gry pomaga tylko twardy reset. PC aktualizacje zrobione. ryzen 7 7800 x3d radeon RX9070XT