Forum Discussion

Tomisior's avatar
Tomisior
Rising Novice
4 days ago

Błędne naliczanie statystyk z PORTAL w głównym profilu

Cześć, od zawsze kocham serię Battlefield. Jestem graczem z dość słabym skillem (K/D 1:0) i chciałem wczoraj poćwiczyć umiejętności w Portal. W BF6 nie mogę wstać z ziemi, strzały padają z każdej strony. Szlifowałem swoje umiejętności pilota, odpaliłem również jeden tryb gdzie jak się okazało były same boty. Jakie było moje zdziwienie kiedy po zaledwie kilkuminutowej sesji moje statystyki zostały zrujnowane :( Zabójstwa na szczęście w żaden sposób się nie naliczyły, ale naliczyło mi horrendalne statystyki WIELOBOJU (28!) oraz ZBAWCY (25 uratowań!). Proszę Was o pomoc i o cofnięcie tych przekłamanych statystyk. Wygląda to strasznie w moim profilu, statystki są nierealne. Portal nie powinien wpływać na statystyki głównego profilu. Czy możecie mi pomóc? Proszę Was. Pozdrowienia dla całego zespołu BF!

5 Replies

• Tomisior's avatar
    Tomisior
    Rising Novice
    3 days ago

Dzięki wielkie za info i uspokojenie. Nie wiedziałem, że w przypadku BF20242 była analogiczna sytuacja. No nic, no to czekamy cierpliwie :) Miłego weekendu i do zobaczenia na froncie!

• Chytrooki's avatar
    Chytrooki
    Hero+
    3 days ago

Dokładnie! Całkiem serio teraz, statystyki zostaną zapewne naprawione, gwarantowane że nie mieli zbytnio czasu, w BF2042 na początku było tak samo później obudzili się z ręką w nocniku, kiedy zostało rozdzielone na AI i Human K/D.

• Tomisior's avatar
    Tomisior
    Rising Novice
    3 days ago

Chodzi może o takich e-sportowców jak na zdjęciu? ;D

• Tomisior's avatar
    Tomisior
    Rising Novice
    3 days ago

Dzięki, nie jestem e-sportowcem i do prosa mi daleko ;) fajnie było mieć swoje prawdziwe statsy, które motywowały i zachęcały do podbijania. Statystyki nabijane na botach są nic nie warte i zaburzają całe tabele leaderboards, uważam, że normalny profil powinien być rozdzielony z PORTALEM. Krew mnie zalewa jak wbijam na swój profil i wygląda jakbym cheatował :/ 

• Nie martw się cała profesjonalna scena e sportowców z Polski tak wbija statystyki!

About Battlefield 6 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.32 PostsLatest Activity: 2 days ago