XiuqsRising Traveler1 month agoBrak podglądu broni po rozgrywceJak w temacie na screenie. Błąd wystąpił po wprowadzeniu S2.2026-02-25 13_35_08-Battlefield™ 6.png1.1 MB
1 ReplyReplies sorted by OldestEA_KubaCommunity Manager1 month agoHej Xiuqs Dzięki za Twoje zgłoszenie.
Featured PlacesBattlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 5 hours ago160 Posts
Battlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 5 hours ago160 Posts
Recent DiscussionsProblem z rejestrowaniem rekordów Właśnie przed chwilą skończyłem rozgrywkę na Eastwood gdzie niby miałem 17 przejęć obiektów w trybie Podboju. Nie zaznaczyło mi tego jako rekordu po zakończeniu rozgrywki, zdziwiłem się i sprawdziłem...Szarpanie grafiki / ruchu w grze Od chwili pierwszej, dużej aktualizacji BF6, mam problem z szarpaniem w trakcie rozgrywki. Jakość grafiki jest dobra, bez względu na ustawienia w grze. Szarpanie dotyczy ruchu. Raz mocniej, raz słabi...Problem z RPG Po ostatniej aktualizacji RPG zaczęło trochę inaczej działać. Pociski lecą od razu lekko do góry po wystrzeleniu, przez co celownik jest właściwie nieprzydatny, do tego są wolniejsze. Mam nadzieję, ż...Brak przepustki bojowej 2 sezonu Czy ktoś innych posiadaczy edycji phantom jeszcze nie otrzymał przepustki bojowej jako ,,przeprosiny" za błąd przez, który nie można było włączyć gry? Błąd EC:10007 podczas grania Witam, Podczas grania w BF6 wyrzuca błąd EC;10007. Gra wyłącza się a aplikacja Ea przechodzi w tryb offline. Wyczysciłem pamieć podręczna aplikacji, użyłem naprawy gry oraz nie używam VPN"u a probl...