OFFik
4 days agoRising Vanguard
Błędy wizualne w skinach postaci
Na wstępie zaznaczę, że chodzi o błędy bardziej wizualne, które normalnie raczej nie powinny mieć miejsca.
- rękawice inżyniera naciągnięte na bluzę mundurową. Wyglądają jak gumowe rękawice do czyszczenia toalet. Ten inżynier raczej nie ma czasu babrać się w latrynach. Poza tym tych rękawic nie da się tak naciągnąć na bluzę.
- Latające fragmenty wyposażenia (załączony filmik), nie pamiętam czy w samej rozgrywce ma to miejsce, ale ogólnie nie można sobie pozwolić na hałasowanie podczas biegu czy innych czynności. Także taki efekt jest totalnie niepożądany i błędny
- Nowy skin inżyniera ma jakieś dziwne paski poniżej pasa, które przypominają bardziej kobiecą część bielizny. Zupełnie nie mają sensu, nie widać żadnej uprzęży ani niczego do tego. Poza tym dlaczego ma kamizelkę w multicamie do czegoś co wygląda jak zimowy mundur? Zastanawia mnie też dlaczego Assault ma najwięcej skinów w porównaniu do innych postaci?
Dodatkowo błąd, który nie tyczy się skinów
- Season pass ciągle pokazuje mi itemy jako "New", pomimo tego, że już kilka razy je odebrałem/przeklikałem