Forum Discussion
18 Replies
- tycuuuu7 days agoSeasoned Novice
EA po prostu nie dowiozło i problem występuje globalnie.
Apka EA myśli, że nie posiadamy gier i w menu pokazuje nam żeby ją zakupić i zainstalować moduły (mimo, że dopiero był dzisiaj kolejny update)
Zostaje nam czekać cierpliwie aż wleci update i wszystko ruszy...
- freeBubel7 days agoSeasoned Newcomer
Śmiech na sali, specjalnie kupiłem tutaj żeby nie było problemów. Nic nie pomaga na ten problem.
- kavoweciastko7 days agoNewcomer
Również mam edycję Phantom i od ponad godziny męczyłam się na różne sposoby... nic nie pomaga, poddaje się.
- aEnte_dbN7 days agoNew Novice
Nie dość tego że posiadam wersje phantom to ea app pisze ulepsz do wersji phantom za 130 zł. No śmiech na sali
- Bratex7 days agoSeasoned Newcomer
Ten sam problem. Preorder edycję Phantom a aplikacja nie widzi gry. 🤬
- KE3UP7 days agoSeasoned Newcomer
Oj widać już ten problem w tysiącach występuje i wszystko w EA App. U mnie tak samo... Nie wiem o czym myślałem kiedy to kupowałem i domyślałem się że będą problemy ale nie aż takie.... Zapsuli kiedyś BF4 masa błędów na premierze i teraz znowu pokazali klasę... Musimy czekać aż to naprawią tylko co dalej? Ciekawe czy się jakoś zrekompensują za taką wtopę dla wszystkich z EA App...
- ichigoS0L07 days agoRising Novice
Płać prawie 400 zł za grę tylko po to żeby nie zagrać! To są jakieś jaja, komunikat że przyglądamy się problemem to jakaś porażka!
- I_HUZARS_I7 days agoNew Novice
U mnie to samo, wstyd a miało być tak dobrze. Kupiłem w przedsprzedazy i co kicha, mój brat kupił w sklepie fizycznie wczoraj i gra bez problemu.
- Xiuqs7 days agoNew Traveler
Jest połowiczne rozwiązanie problemu. Wchodzimy w menu "Społeczność" potem "Przeglądaj serwery" dalej znajdujesz ulubiony serwer z małą ilością pustych miejsc i klikasz "X" aż do skutku i wejdziesz w menu serwera i klikasz dołącz do serwera. Polecam duży podbój z wolnymi miejscami 5-10 osób.
- jacek31g7 days agoNew Novice
u mnie dokładnie to samo
About Battlefield 6 Zgłaszanie błędów
Recent Discussions
- 13 hours ago
- 2 days ago