Forum Discussion

LesnyMVP's avatar
LesnyMVP
Seasoned Newcomer
3 months ago

Skiny z edycji phantom bez jej kupna.

Cześć, grałem sobie dzisiaj kilka meczy i wbijałem 50lvl na broni. Po wbiciu 50lvl zauważyłem, że mam dostępny pakiet phantom. Upewniłem się i na steam nie mam kupionego tego pakietu więc pytanie do Was. Czy ktoś z Was też ma ten błąd? Nie chciałbym dostać bana za posiadanie tych skórek mimo braku kupna ten edycji. 

4 Replies

• qaib_89's avatar
    qaib_89
    Seasoned Newcomer
    3 months ago

Tak. Większość graczy edycji standardowej dostała przez przypadek zawartość Phantom. To jest błąd o którym już wiedzą i proszą aby nie zakładać skinów. 

• To jest niesamowite, że EA nie zdążyło jeszcze naprawić problemu z brakującymi nagrodami z każdej możliwej akcji u graczy, którzy ich nie dostali - a powinni, a teraz muszą naprawiać kolejny problem, w którym rozdali za dużo.
    Epickie xD

• Wujek_TiMo's avatar
    Wujek_TiMo
    Rising Newcomer
    3 months ago

Witam zauważyłem dzisiaj, że na moim koncie znajdują się elementy kosmetyczne z edycji phantom mimo tego że posiadam tylko wersję podstawową. Może za uczciwe podejście do zaistniałej sytuacji bylibyście Państwo skłonni do nagrodzenie mojej osoby battle passem na Sezon 1 Battlefield 6 byłbym bardzo wdzięczny gdyby zaistniała taka okoliczność. Dziękuję i pozdrawiam.