domiob11Newcomer5 months agoBF6 Przepustka bojowaKupiłem przepustkę bojową i nie otrzymuje podwójnego PD na tym weekendzie. SUPER.
Featured PlacesBattlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 days ago175 Posts
Battlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 days ago175 Posts
Recent DiscussionsŚwiatło odbija Światło odbija na ps 5 i się pojawiają kostki Problem z odblokowaniem PP-19 pomimo ukończonych zadań Zgłaszam w imieniu kolegi :D Zaliczył wszystkie zadania z nowej ścieżki i tygodniówki a gra dalej pokazuje, że brakuje mu 3 punktów do odblokowania PP-19. Z kolei u mnie według nieukończonych zada...Nieśledzenie postępów wyzwań Od samego początku odblokowania wyzwania Wsparcie Specjalista 2 nie śledzi wyników. Rzucając małą, czy też dużą torbę z zaopatrzeniem nadal mam wynik 0/135 problem z uruchamianiem gry WItam, mam problem z włączeniem gry od ostatniej aktualizacji jak chciałem zagrać odpalam bf6 przez steam wyskakuje okno z uruchamianiem javelin antycheat znika minie pare sekund i nic gra się wyłąc...problem z serwerami EA gra cały czas wyświetla błędy sieci w lewym górnym rogu wszystkie możliwe ikony i się tnie na laptopie z rtx 5060 8 gb i stacjonarnym rtx 3060 12 gb i nie działa płynnie dodam że internet działa dobr...