XiuqsRising Traveler2 months agoBrak podglądu broni po rozgrywceJak w temacie na screenie. Błąd wystąpił po wprowadzeniu S2.2026-02-25 13_35_08-Battlefield™ 6.png1.1 MB
1 ReplyReplies sorted by OldestEA_KubaCommunity Manager2 months agoHej Xiuqs Dzięki za Twoje zgłoszenie.
Featured PlacesBattlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 8 hours ago167 Posts
Battlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 8 hours ago167 Posts
Recent DiscussionsBrak battle royal inicjacja Po aktualizacji i 2 dniach zniknęła mi opcja battle royal inicjacja, początkowo została przeniesiona z poligonu do redsec a następnie zniknęła całkowicie Błąd w REDSEC Mam problem z błędem w grze na ps5 Pociski namierzone i usunięcie pojemności bojowej broni Witam kilkanaście razy na mapę zdarza się, że strzelasz się z kimś padasz na ziemię czy chowasz za przeszkodą a kule i tak trafiają w cel nieważne że się odczołgasz za osłonę, to bardzo utrudnia grę....Gra zawiesza sie Witam Gra wiesz się w losowych monetach gry pomaga tylko twardy reset. PC aktualizacje zrobione. ryzen 7 7800 x3d radeon RX9070XT Błąd wizualny - MRAP Hej, ostatnio jeżdżąc MRAPem na Eastwood zauważyłem błąd wizualny. Gunner siedzący na fotelu pasażera obok kierowcy jest przesunięty mocno do przodu. Widać to wewnątrz pojazdu oraz na zewnątrz. Załą...