Forum Discussion

GentleBourbon777's avatar
GentleBourbon777
Rising Rookie
1 month ago

Chat - brak możliwości użycia

Po ostatniej aktualizacji nie mogę korzystać z czatu. pojawia sie okienko ale nie mogę nic tam wpisać. BF6 [steam]

Edit:

Po wciśnięciu [enter] -> pojawia się okienko z czatem -> próba pisania tekstu nie skutkuje pisaniem tekstu w chacie. 

16 Replies

• U mnie też był ten problem, chat nie działa, a dodatkowo po ostatnim update wywala mnie ciągle z gry, nie mogę normalnie grać, tyle kasy wydałem na coś co nie działa. 

• Ale to chyba nie chodzi o to, żeby coś omijać tylko żeby to wszystko działało czyż nie?

• GentleBourbon777's avatar
    GentleBourbon777
    Rising Rookie
    1 month ago

Jasne. Dlatego napisane "obejście" a nie "rozwiązanie" . Do momentu rozwiązania problemu przez developera, jest możliwość radzenia sobie z tym błędem. Też liczę na to że BF Studios rozwiążą ten problem bo jest to irytujące nieznośne.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 month ago

Jeśli pojawia się problem z działaniem gry załóż proszę nowy wątek na forum i opisz co się dzieje oraz dotychczas wykonane kroki PolandGdynia​ 

• PolandGdynia's avatar
    PolandGdynia
    New Rookie
    1 month ago

Mam nowy wątek ale nitk nie raczy odpisac, założyłem rowniez ticket na angielskiej grupie i rowniez cisza macie gdzies graczy którzy wydali kasę na grę a kontakt z supportem to jakies nieporozumienie... brak jakichkolwiek reakcji jest porażający.