siriuswriterrNewcomer1 day agoGra rankignowaPo meczu gdzie powinienem mieć -10 punktów dostaję -50 punktów. W grze gdzie mam -30 punktów zabiera - 90 punktów.
Featured PlacesBattlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 5 hours ago185 Posts
Battlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 5 hours ago185 Posts
Recent DiscussionsBrak map do gry w trybie szturm Jak w temacie, od wtorkowej aktualizacji brak map do gry w trybie szturm. Gra rankignowa Po meczu gdzie powinienem mieć -10 punktów dostaję -50 punktów. W grze gdzie mam -30 punktów zabiera - 90 punktów. RAFA TSURU BUG Siemka, chciałem zgłosić chyba mało istotny błąd, ale mimo to chciałbym się podzielić takim odkryciem, że na mapie RAFA TOURU jest błąd polegający na tym, że w wodzie jest niewidoczny obiekt albo co...Dodatkowa ścieżka bf6 PRO- brak żetonów Cześć ostatnio pojawiła się dodatkowa ścieżka bf6 PRO ( dostępna jeszcze 4 dni ) i kilka wyzwań za które otrzymujemy żetony. Za jedno z nich możemy dostać 85 żetonów co w zasadzie odblokowuje cała śc...Błąd DirectX Po aktualizacji wyskakuje taki błąd, pojawia się on zarówno przy najnowszej wersji sterowników jak i przy aktualnej, do której wróciłem. Nic nie dało ponowne zainstalowanie gry oraz wpisanie w opcjac...