Forum Discussion

9 Replies

• Haker519's avatar
    Haker519
    Seasoned Newcomer
    4 days ago

Mam dosłownie ten sam problem po pobraniu RedSec`a. Jak klikam ponów to co jakiś czas pokazuje który jestem w kolejce i następnie znowu KONTO OGRANICZONE.

Wersja darmowa. Nie mam kupionej podstawki. Steam.

• Lukaszek230195's avatar
    Lukaszek230195
    Seasoned Newcomer
    4 days ago

Dokładnie to samo u mnie 

Wcześniej miałem kupioną pełna wersję gry ale pograłem 2h i mi się nie spodobała więc poprosiłem o zwrot pieniędzy i zaczęłam na battle royale i teraz to właśnie 

• Haker519's avatar
    Haker519
    Seasoned Newcomer
    4 days ago

OHO! To może nas łączyć. Pograłem godzinkę żeby zobaczyć czy mi pójdzie na PC. Zrobiłem refunda i teraz RedSec nie bangla. Coś może być na rzeczy w tym temacie

Lukaszek230195
    Seasoned Newcomer
    4 days ago

Więc możemy być na "czarnej liście " bo inaczej nie wiem jak to wytłumaczyć , ale to bardzo nie ładnie by było z ich strony . Spróbowałbym pobrać jeszcze raz ale za długo będzie mi się pobierać więc poczekam do jutra 

• Haker519's avatar
    Haker519
    Seasoned Newcomer
    4 days ago

Znalazłem tylko 3 posty w tym temacie i każdy po refundzie. Opisałem całą sprawę do supporta i niestety trzeba czekać.

Próbowałem też na steamie wyłączyć DLC BF6 tekstury HD i ZNACZNIK BF EDYCJA STANDARDOWA ale niestety to nie pomogło.

Chyba po prostu dostaliśmy po głowie za refunda ale poczekam na odpowiedź supporta. A że mamy godzinę po premierze to pewnie zgłoszeń mają od groma :D

• Haker519's avatar
    Haker519
    Seasoned Newcomer
    4 days ago

Dobra szefie. Daję fixa TYLKO KURDE NA STEAM. Nie wiem jak to wyglada na EA APP. przykro mi:)

1. Właściwości BF w bibliotece steam
    2. Zakładka DLC 
    3. Odznaczyłem BATTLEFIELD 6 TEKSTURY HD oraz ZNACZNIK BATTLEFIELD - EDYCJA STANDARDOWA
    4. Zresetowałem steam
    5. Sprawdziłem pliki gry przez właściwości gry steam
    6. Pobrało 32.3mb
    7. Działa

Lukaszek230195
    Seasoned Newcomer
    4 days ago

U mnie wystarczyło zresetować w steam cache i poszło:Do 

• Cześć gdy wchodze do bf redsec wyświetla sie aby nacisnac spacje i połaczyc w trybie online po kliknieciu usluga online sie laduje a po chwili wywala bład usuwalem juz cashe reinstalowalem gre i nic dalej to samo

About Battlefield 6 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.50 PostsLatest Activity: 4 hours ago