Forum Discussion
9 Replies
- Haker5194 days agoSeasoned Newcomer
Mam dosłownie ten sam problem po pobraniu RedSec`a. Jak klikam ponów to co jakiś czas pokazuje który jestem w kolejce i następnie znowu KONTO OGRANICZONE.
Wersja darmowa. Nie mam kupionej podstawki. Steam. - Lukaszek2301954 days agoSeasoned Newcomer
Dokładnie to samo u mnie
Wcześniej miałem kupioną pełna wersję gry ale pograłem 2h i mi się nie spodobała więc poprosiłem o zwrot pieniędzy i zaczęłam na battle royale i teraz to właśnie
OHO! To może nas łączyć. Pograłem godzinkę żeby zobaczyć czy mi pójdzie na PC. Zrobiłem refunda i teraz RedSec nie bangla. Coś może być na rzeczy w tym temacie
- Lukaszek2301954 days agoSeasoned Newcomer
Więc możemy być na "czarnej liście " bo inaczej nie wiem jak to wytłumaczyć , ale to bardzo nie ładnie by było z ich strony . Spróbowałbym pobrać jeszcze raz ale za długo będzie mi się pobierać więc poczekam do jutra
- Lukaszek2301954 days agoSeasoned Newcomer
Proszę daj znać jak ogarniesz temat
Znalazłem tylko 3 posty w tym temacie i każdy po refundzie. Opisałem całą sprawę do supporta i niestety trzeba czekać.
Próbowałem też na steamie wyłączyć DLC BF6 tekstury HD i ZNACZNIK BF EDYCJA STANDARDOWA ale niestety to nie pomogło.
Chyba po prostu dostaliśmy po głowie za refunda ale poczekam na odpowiedź supporta. A że mamy godzinę po premierze to pewnie zgłoszeń mają od groma :D - Haker5194 days agoSeasoned Newcomer
Dobra szefie. Daję fixa TYLKO KURDE NA STEAM. Nie wiem jak to wyglada na EA APP. przykro mi:)
1. Właściwości BF w bibliotece steam
2. Zakładka DLC
3. Odznaczyłem BATTLEFIELD 6 TEKSTURY HD oraz ZNACZNIK BATTLEFIELD - EDYCJA STANDARDOWA
4. Zresetowałem steam
5. Sprawdziłem pliki gry przez właściwości gry steam
6. Pobrało 32.3mb
7. Działa - Lukaszek2301954 days agoSeasoned Newcomer
U mnie wystarczyło zresetować w steam cache i poszło:Do
- gaw773 days agoNewcomer
Cześć gdy wchodze do bf redsec wyświetla sie aby nacisnac spacje i połaczyc w trybie online po kliknieciu usluga online sie laduje a po chwili wywala bład usuwalem juz cashe reinstalowalem gre i nic dalej to samo
About Battlefield 6 Zgłaszanie błędów
Recent Discussions
- 13 hours ago
- 19 hours ago