Forum Discussion

Akuvoido's avatar
Akuvoido
Seasoned Newcomer
30 days ago

Moje konto jest kontem "widmo"

Podczas wczorajszej rozgrywki zauwazyłem, że nie mogę dołaczyc do grupy mojego znajomego, a on nie ma opcji mi wyslania zaproszenia. Moje zaproszenia "nie dochodza" do znajomego. Usunąłem go żeby go dodać raz jeszcze, niestety kolejne zaproszenia do znajomych nie dochodziły, a znajomy gdy chcial mnie wyszukac po EA ID, nie mógł mnie znaleźć. Wysłałem mu nawet skrina z konta EA z nazwa, ale nawet po tym nie wyszukiwalo. Moja jedyna opcja grania ze znajomymi jest proba dolaczenia juz do istniejacej grupy, co nie zawsze działa. Reinstall gry i EA App nie pomógl, jak i naprawa aplikacji EA. Niestety uniemożliwia mi to gre w BFa gdyż wiekszość czasu gram z kumplami. Ktoś mial podobny problem? Da sie go rozwiązać jakoś, czy musze czekać na cudowne samonaprawienie?
Konnto EA jest połączone ze Steamem.

2 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    30 days ago

Hej Akuvoido​ 

Dzięki za Twoje zgłoszenie i opisanie problemu. Podejrzewam, że problem może być związany z ustawieniami prywatności Twojego konta EA. Sprawdź swoje ustawienia, pomocny artykuł znajdziesz tutaj

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    23 days ago

Akuvoido​ Daj nam znać czy nadal potrzebujesz pomocy. Będziemy wdzięczni za aktualizację sytuacji.