skiniPGRRising Newcomer2 months agoSolvedNazwy graczy Witam wszystkich potrzebuje pomocy od początku jak gram w BF 6 nie pokazują mi się nazwy graczy tylko np.anyerror lub podobnie. Czy ktoś też tak miał? IMG_20251115_021934.jpg17 MBEA_Kuba2 months agoHej skiniPGR Prawdopodobnie włączony jest tryb streamowania. Przejdź do Ustawień w menu głównym gry, następnie System i w zakładce Twórca znajdziesz odpowiednią opcję - wyłącz ją.
EA_Kuba2 months agoHej skiniPGR Prawdopodobnie włączony jest tryb streamowania. Przejdź do Ustawień w menu głównym gry, następnie System i w zakładce Twórca znajdziesz odpowiednią opcję - wyłącz ją.
EA_Kuba2 months agoHej skiniPGR Prawdopodobnie włączony jest tryb streamowania. Przejdź do Ustawień w menu głównym gry, następnie System i w zakładce Twórca znajdziesz odpowiednią opcję - wyłącz ją.
Featured PlacesBattlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 3 hours ago133 Posts
Battlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 3 hours ago133 Posts
Recent DiscussionsWyłączająca się gra, bez błędów Kilka razy dziennie podczas rozgrywki wyrzuca mnie z gry, bez jakiegokolwiek błędu. Znalazłem folder CrashDumps. Takich sytuacji miałem co najmniej 30. Tyle mam plików w tym folderze. Zamieszczę kilk...Brak animacji rąk - glitch Cześć Po wymianie karty z Nvidia na Ryzena 9070XT zauważyłem, że animacja trzymania pistoletu przez postać NATo - Sniper z pakietu Phantom nie pokazuje rąk. Screen w zał. Ustawienia gry na wysokie....Rejestracja trafień Dzień dobry, Zauważyłem dziwny błąd podczas zadawania obrażeń strzelając w przeciwnika pierwsze 5 pocisków nie zadało obrażeń tak jak by system nie wychwycił że strzały były oddane myślałem że popr...Mikro stuttering w BF6 Platforma: PC (Steam) CPU: Ryzen 5 9600X GPU: RX 6600 XT 8GB RAM: 32 GB DDR5 6000mhz Dysk: SSD Sata Rozdzielczość: 1920×1080 Preset graficzny: LOW Opis problemu: W Battlefield 6 wystę...Dodatkowa ścieżka bf6 PRO- brak żetonów Cześć ostatnio pojawiła się dodatkowa ścieżka bf6 PRO ( dostępna jeszcze 4 dni ) i kilka wyzwań za które otrzymujemy żetony. Za jedno z nich możemy dostać 85 żetonów co w zasadzie odblokowuje cała śc...