skiniPGRRising Newcomer9 months agoSolvedNazwy graczy Witam wszystkich potrzebuje pomocy od początku jak gram w BF 6 nie pokazują mi się nazwy graczy tylko np.anyerror lub podobnie. Czy ktoś też tak miał? IMG_20251115_021934.jpg17 MBEA_Kuba9 months agoHej skiniPGR Prawdopodobnie włączony jest tryb streamowania. Przejdź do Ustawień w menu głównym gry, następnie System i w zakładce Twórca znajdziesz odpowiednią opcję - wyłącz ją.
EA_Kuba9 months agoHej skiniPGR Prawdopodobnie włączony jest tryb streamowania. Przejdź do Ustawień w menu głównym gry, następnie System i w zakładce Twórca znajdziesz odpowiednią opcję - wyłącz ją.
EA_Kuba9 months agoHej skiniPGR Prawdopodobnie włączony jest tryb streamowania. Przejdź do Ustawień w menu głównym gry, następnie System i w zakładce Twórca znajdziesz odpowiednią opcję - wyłącz ją.
skiniPGRRising Newcomer9 months agoSiemanko Kuba tak to było to po wejściu w ustawienia musiałem wyłączyć ten tryb i wszystko teraz jest dobrze i widzę faktyczną nazwę gracza dziękuję ci za pomoc 🙂
Featured PlacesBattlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 22 days ago195 Posts
Battlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 22 days ago195 Posts
Recent DiscussionsClaymore mines not detonating Platform: PC Description of the issue: There is a serious issue with the Claymore gadget detection. Even though the in-game description states that Claymores only trigger when enemies move at a fas...netcode - legalny cheat Witam, Ta gra staje się coraz bardziej niegrywalna. Nie wiem co ostatnio zostało zmienione, ale netcode jest tak namieszany, że wystarczy mieć ping powyżej setki i ma się legalnego cheata. Miast b...Celowniki termowizyjne Cześć, po ostatniej aktualizacji w sezonie 3 pojawiły się problemy z celownikami termowizyjnymi. Obiekty są rozmyte z widocznymi podówjnymi kształami jak na poniższych screenach, i nie mam tu na my...GDZIE JEST TRYB " DRUŻYNOWY DM " i kiedy wróci... bo gracze odpływają !!!? ...po ostatniej aktualizacji DM Drużynowy został usunięty !!! PYTAM : DLACZEGO i KIEDY WRÓCI ?!! potrzebuję ten tryb a nie sqad DM - to co innego!!! RAFA TSURU BUG Siemka, chciałem zgłosić chyba mało istotny błąd, ale mimo to chciałbym się podzielić takim odkryciem, że na mapie RAFA TOURU jest błąd polegający na tym, że w wodzie jest niewidoczny obiekt albo co...