skiniPGRRising Newcomer4 months agoSolvedNazwy graczy Witam wszystkich potrzebuje pomocy od początku jak gram w BF 6 nie pokazują mi się nazwy graczy tylko np.anyerror lub podobnie. Czy ktoś też tak miał? IMG_20251115_021934.jpg17 MBEA_Kuba4 months agoHej skiniPGR Prawdopodobnie włączony jest tryb streamowania. Przejdź do Ustawień w menu głównym gry, następnie System i w zakładce Twórca znajdziesz odpowiednią opcję - wyłącz ją.
EA_Kuba4 months agoHej skiniPGR Prawdopodobnie włączony jest tryb streamowania. Przejdź do Ustawień w menu głównym gry, następnie System i w zakładce Twórca znajdziesz odpowiednią opcję - wyłącz ją.
EA_Kuba4 months agoHej skiniPGR Prawdopodobnie włączony jest tryb streamowania. Przejdź do Ustawień w menu głównym gry, następnie System i w zakładce Twórca znajdziesz odpowiednią opcję - wyłącz ją.
skiniPGRRising Newcomer3 months agoSiemanko Kuba tak to było to po wejściu w ustawienia musiałem wyłączyć ten tryb i wszystko teraz jest dobrze i widzę faktyczną nazwę gracza dziękuję ci za pomoc 🙂
Featured PlacesBattlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 13 hours ago159 Posts
Battlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 13 hours ago159 Posts
Recent DiscussionsProblem z rejestrowaniem rekordów Właśnie przed chwilą skończyłem rozgrywkę na Eastwood gdzie niby miałem 17 przejęć obiektów w trybie Podboju. Nie zaznaczyło mi tego jako rekordu po zakończeniu rozgrywki, zdziwiłem się i sprawdziłem...Błąd EC:10007 podczas grania Witam, Podczas grania w BF6 wyrzuca błąd EC;10007. Gra wyłącza się a aplikacja Ea przechodzi w tryb offline. Wyczysciłem pamieć podręczna aplikacji, użyłem naprawy gry oraz nie używam VPN"u a probl...Reverses me while sprinting When I'm driving a helicopter and I get out of it, it reverses me while sprinting. HOW LONG TIME CAN IT EXIST IN THIS GAME?!?!? WTF ARE EA DOING Oczyszczalnia - wyzwanie eksploracyjne - nie zalicza drugiego etapu misji Na konsoli PlayStation 5 nie zalicza drugiej części etapu misji eksploracji na Oczyszczalni kilkukrotnie odradzałem już sojuszników z punktu kontrolnego i ani razu nie zaliczyło. Czy ktoś miał podobn...Respawn bug - Nightfall - squad DM ENG Very annoying nightfall bug. My team and I spawn in some **bleep**, dead-end place in Squad Deathmatch. The bug appeared a few days ago and happens very frequently. The only way out of the situa...