Forum Discussion

mudol's avatar
mudol
Seasoned Newcomer
2 months ago

nie działa menu w grze

czy ktoś [edytowane przez EA_Kuba] sprawdza przed wydaniem czy gra działa? Czy update nie spowoduje problemów? Po dzisiejszej aktualizacji  co chwilę nie działa menu główne w grze, nie idzie wybrać żadnej gry, tak samo co chwilę po dołączeniu do gry nie widać swojej postaci ani nie idzie wybrać klasy, tak samo nie idzie się odrodzić.

MA-SA-KRA!!

Idzie odzyskać pieniądze za grę? Przecież to nie jest pełnoprawny produkt a taki kupowałem!!!

12 Replies

• j5zix12tb3's avatar
    j5zix12tb3
    Rising Newcomer
    2 months ago

Witam , po ostatnim update nie moge nawet wejsc ingame w zaden tryb , kiedy probuje wejsc w ktorys tryb np podboj wywala mnie do wyzwan, cokolwiek wlacze nic nie dziala .

Probowalem resetowac ale nic nie dziala . 

Naprawde wielkie WTF mam 

Ktos mial podobnie?

Platforma ps5

Edit: Moved thread to Polish language BF6 forums. -CM

• Mam to samo, wszedłem w grę po dzisiejszej aktualizacji i nie można wejść do gry jaką się chcę. Dopiero można  wejść, gdy za każdym razem wyjdziesz z gry i zalogujesz się na nowo. Tak jest za każdym razem. Nie wiem w dodatku, po co są misje tygodniowe do zrobienia Edycji Phantom, kiedy ja celowo nie kupowałem, ponieważ stwierdziłem że to gniot. Przepłacać za kilka broni i ubrań dla wojska? Co do update, tak samo jak te Royal. Przecież to zbędne i nudne rozgrywki. Najlepsza zabawa jest na rozgrywkach  wielobojowych: Podbój , Eskalacja, Szturm.