Forum Discussion

matiqus's avatar
matiqus
Seasoned Newcomer
2 months ago

Powiadomienie !!!

Witam . Jest dziwny komunikat który wyświetla się w głównym menu w battlefieldzie 6 .zaraz pod paskiem do wyboru Graj ,wyzwania ,sklep i opcje ... , REDSEC ,że jak chce w pełni korzystać z pakietów bojowych mam dosłownie tak opisane,ZRESTARTUJ KLIENTA  !!!????  żeby w pełni korzystać z pakietów bojowych , tylko że wszystko działa i wszystko mam ,zamówione przed premierowo wersję Phantom ,dodatki i teraz sezon 1 wszystko jest, Mam nadzieje ze za jakiś czas nie zniknie z powodu tego co widnieje ,Z mojej strony wszystko działa, czyli błąd jest  po zakupie waluty B za 80,10 zł  a najdziwniejsze jest to że skasowało mi z konta  bez mojego potwierdzenia hasłem albo weryfikacja odcisku palca. Co zrobić i do kogo się kierować? Bo te pomoce i Pisanie tu tam siam robi się śmieszne, Wypuściliście **bleep** z błędem, albo umieszczony celowo , Z waszej strony są błędy i to wy twórcy powinniście zadbać o klientów. Ja nic nie będę usuwał ,prze instalowywal ,zmieniał konto !!! Człowiek wydaje pieniądze i powinien otrzymywać nie wadliwy towar ,albo zmieńcie programistów 

4 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej matiqus​ 

Daj nam znać czy udało Ci się rozwiązać problem za pomocą wskazówek od Adam6912​ 

czelak123​ Sprawdź proszę czy waluta pojawi się na koncie po zresetowaniu komputera oraz ponownym zalogowaniu się do Steam. 

• ja doładowałem walute za 90pln przez steam po czym nie dostałem jej w grze

• Adam6912's avatar
    Adam6912
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

Rozwiązałem temat, instalując na komputerze EA app i zalogowałem się poprzez konto sony, a potem przekierowało mnie na logowanie do aplikacji EA, podczas instalacji program podmieniał coś z Originem pewnie pliki heh, i po logowaniu w grze na PS5 komunikat przestał wisieć. Wniosek, chyba nie do końca przypadkowo powiadomienie pojawiło się w grze na konsoli, pewnie był zamysł abyśmy musieli zainstalować kolejną nie do końca niezbędną aplikację heh. Temat jest do zamknięcia pewnie, a cel został osiągnięty przez pomysłodawców tej małej manipulacji :) Pozdrawiam 

• Adam6912's avatar
    Adam6912
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

Mam dokładnie to samo powiadomienie o zrestartowaniu klienta aby uzyskać pełne odblokowanie przepustki bojowej, to bug ? czy coś mam zrobić ekstra ? zalogowałem się do strony Bf, wszedłem na swoje konto, kilka zalogowań i wylogowań z konta a powiadomienie dalej wisi. moja platforma to PS5 i też dokupiłem tę wersję phantom i chyba ona jest razem z wersją pro bo mam obie teraz. Pozdrawiam