Powiadomienie !!!
Witam . Jest dziwny komunikat który wyświetla się w głównym menu w battlefieldzie 6 .zaraz pod paskiem do wyboru Graj ,wyzwania ,sklep i opcje ... , REDSEC ,że jak chce w pełni korzystać z pakietów bojowych mam dosłownie tak opisane,ZRESTARTUJ KLIENTA !!!???? żeby w pełni korzystać z pakietów bojowych , tylko że wszystko działa i wszystko mam ,zamówione przed premierowo wersję Phantom ,dodatki i teraz sezon 1 wszystko jest, Mam nadzieje ze za jakiś czas nie zniknie z powodu tego co widnieje ,Z mojej strony wszystko działa, czyli błąd jest po zakupie waluty B za 80,10 zł a najdziwniejsze jest to że skasowało mi z konta bez mojego potwierdzenia hasłem albo weryfikacja odcisku palca. Co zrobić i do kogo się kierować? Bo te pomoce i Pisanie tu tam siam robi się śmieszne, Wypuściliście **bleep** z błędem, albo umieszczony celowo , Z waszej strony są błędy i to wy twórcy powinniście zadbać o klientów. Ja nic nie będę usuwał ,prze instalowywal ,zmieniał konto !!! Człowiek wydaje pieniądze i powinien otrzymywać nie wadliwy towar ,albo zmieńcie programistów