Forum Discussion

HimavatOne's avatar
HimavatOne
Seasoned Newcomer
7 days ago

Problem z hipersun effect

Witam mam problem z efektem jak na zdjęciach i tylko na mapie Eastwood. Cały ten efekt dzieje się w pobliżu domu położonego skrajnie po lewej stronie, patrząc od strony C do B. Jak wchodzę do tego domu, to jakbym się nie obrócił, z każdej strony mam max jasność. Jak bym był w środku słońca. Próbowałem już napraw grę - nic nie pomaga.

4 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    13 hours ago

Hej HimavatOne​ 

Dzięki za odpowiedź i przesłanie zrzutu ekranu. Rozumiem, że w Twoim przypadku sterownik zasugerowany przez JACKAL896​ - 581.42 nie przyniósł efektu? Jeśli wcześniej wykonywałeś zwykłą deinstalację sprawdź proszę czy problem będzie pojawiać się kiedy dokonasz czystej instalacji. 

JACKAL896​ dzięki za podzielenie się z nami obejściem. 

• Też tak mam punkt B instalowałem najnowsze sterowniki nic nie pomogły wróciłem do starych 581,42 na razie nie mam tego czegoś czyli jakby wina nowych sterowników 

• HimavatOne's avatar
    HimavatOne
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

W załączonym pliku zaznaczyłem zielonym kółkiem obszar , którym występuje ten błąd. Gdy podchodzę do tego budynku znad horyzontu zaczyna świecić jakby kilka słońc. Im bliżej podchodzę tym te słońca świecą mocniej aż w końcu cały ekran jest mocno jasny. Jakbym wpatrywał się w słońce. Dodatkowo ściany tego budynku są czarne. Próbowałem kilku wersji sterowników lecz błąd nie ustępuje.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 days ago

Hej HimavatOne​ 

Dzięki za Twoje zgłoszenie. 

Jeśli będziesz mieć możliwość prześlij nam również zrzut ekranu pokazujący pozycję na mapie gdzie pojawia się opisany przez Ciebie problem. 

Sprawdź również czy problem będzie pojawiać się kiedy zaktualizujesz sterowniki karty graficznej.