Forum Discussion

EA_Pulsar's avatar
EA_Pulsar
Icon for Community Manager rankCommunity Manager
8 days ago

Problemy z naliczaniem postępów wyzwań

Cześć!
Wiemy, że niektóre wyzwania mogą obecnie nie naliczać postępów. Pracujemy już nad ich naprawą.

Jeśli masz taki problem, podaj proszę dokładną nazwę wyzwania w swojej wiadomości — to pomoże nam szybciej je zidentyfikować.
Pamiętaj też, że wiele wyzwań wymaga najpierw osiągnięcia określonego ogólnego poziomu.

Listę już zgłoszonych problemów znajdziecie w tym poście w wersji angielskiej.
Dzięki za cierpliwość!

1 Reply

• Tomisior's avatar
    Tomisior
    Rising Novice
    4 days ago

Cześć, od zawsze kocham serię Battlefield. Jestem graczem z dość słabym skillem (K/D 1:0) i chciałem wczoraj poćwiczyć umiejętności w Portal. W BF6 nie mogę wstać z ziemi, strzały padają z każdej strony. Szlifowałem swoje umiejętności pilota, odpaliłem również jeden tryb gdzie jak się okazało były same boty. Jakie było moje zdziwienie kiedy po zaledwie kilkuminutowej sesji moje statystyki zostały zrujnowane :( Zabójstwa na szczęście w żaden sposób się nie naliczył, ale naliczyło mi horrendalne statystyki WIELOBOJU (28!) oraz ZBAWCY (25 uratowań!). Proszę Was o pomoc i o cofnięcie tych przekłamanych statystyk. Wygląda to strasznie w moim profilu, statystki są nierealne. Portal nie powinien wpływać na statystyki głównego profilu. Czy możecie mi pomóc? Proszę Was. Pozdrowienia dla całego zespołu BF!

About Battlefield 6 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.32 PostsLatest Activity: 3 days ago