freeBubelSeasoned Newcomer8 months agoPURCHASE TO PLAY Gra kupiona na EA App zainstalowana a wyświetla się błąd by kupić i zainstalować pakiety multi, single itd. Restart, naprawianie i reinstall nie działa. Co robić???
Featured PlacesBattlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 1 day ago179 Posts
Battlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 1 day ago179 Posts
Recent DiscussionsBrak naliczania Exp za wyzwania Nie nalicza mi exp za zadania tygodniowe przysługujące zamiast punktów przepustki od przynajmniej poprzedniej aktualizacji, w tej sie nie zmieniło. Nie nalicza asyst w wyzwaniu. Mimo korzystania z 9K38 i uszkodzeniu helikoptera/samolotu to po zniszczeniu i dostaniu punktów za asystę w zniszczeniu nie nalicza to do wyzwania Sezon 2 - Zaległy Sprzęt 2. Nalicza tylko i wyłączni...problem z uruchamianiem gry WItam, mam problem z włączeniem gry od ostatniej aktualizacji jak chciałem zagrać odpalam bf6 przez steam wyskakuje okno z uruchamianiem javelin antycheat znika minie pare sekund i nic gra się wyłąc...Osiągnięcia Mam problem z statystykami , co jakiś czas znikają i mam bardzo zaniżone. Czy mogę prosić o naprawę tych błędów. Could you please fix a bug with my stats? Since they've been low for a while no...Gra zawiesza sie Witam Gra wiesz się w losowych monetach gry pomaga tylko twardy reset. PC aktualizacje zrobione. ryzen 7 7800 x3d radeon RX9070XT