freeBubelSeasoned Newcomer2 months agoPURCHASE TO PLAY Gra kupiona na EA App zainstalowana a wyświetla się błąd by kupić i zainstalować pakiety multi, single itd. Restart, naprawianie i reinstall nie działa. Co robić???
Featured PlacesBattlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 11 hours ago98 Posts
Battlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 11 hours ago98 Posts
Recent Discussionsnie otrzymałem nagród z Bety NIe otrzymalem nagród z bety: - seeker soldier skin; - night terror charm; -after dark sticker . Po zakupie pełnej wersji battlefield 6 nie otrzymalem nagród po otwarciu wiadomości w skrzynce odbior...Nazwy graczy Witam wszystkich potrzebuje pomocy od początku jak gram w BF 6 nie pokazują mi się nazwy graczy tylko np.anyerror lub podobnie. Czy ktoś też tak miał? Obniżone Obrażenia w broniach Witam,zauważyłem obniżony dmg we wszystkich broniach a zwłaszcza zauważalny jest spadek dmg w broniach posiadających 33dmg np.broń sg533r na dystansie 10M zadaje 25dmg a im dalej tym bardziej dmg spa...kupiłem używany komputer kolejne konto zdezaktywowane za darmo..... mój Email [edit: email address removed] zostałem zdezaktywowany nie wiem z jakiego powodu tu jest jakiś błąd.... kupiłem używany komputer teraz ciągle mam problem z grą.... proszę mi przesłać filmik...Brak połączenia z serwerami EA Witam! Po zakupie gry w STEAM wyskakuje błąd połączenia z serwerami EA sama gra się nie pojawiła na koncie EA i wyskakuje taki błąd