HARRYPJOTTER90Newcomer4 months agoShooting errorI've uploaded a short video where I aim at an enemy and the bullets hit an obstacle...19c6abfcd1289-master_playlist.mp47.1 MB
Featured PlacesBattlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 days ago180 Posts
Battlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 days ago180 Posts
Recent DiscussionsPociski namierzone i usunięcie pojemności bojowej broni Witam kilkanaście razy na mapę zdarza się, że strzelasz się z kimś padasz na ziemię czy chowasz za przeszkodą a kule i tak trafiają w cel nieważne że się odczołgasz za osłonę, to bardzo utrudnia grę....Osiągnięcia Mam problem z statystykami , co jakiś czas znikają i mam bardzo zaniżone. Czy mogę prosić o naprawę tych błędów. Could you please fix a bug with my stats? Since they've been low for a while no...Nie można dołączyć do gry Co jakiś czas się to dzieje internet dziala poprawnie a taki błąd wyskoczył po zmianie trybu na redsec i nie idzie odpalic nawet przy resecie ostatnio wogule się coś dzieje z tą grą bf6 są aktualizac...Brak naliczania Exp za wyzwania Nie nalicza mi exp za zadania tygodniowe przysługujące zamiast punktów przepustki od przynajmniej poprzedniej aktualizacji, w tej sie nie zmieniło. Nie nalicza asyst w wyzwaniu. Mimo korzystania z 9K38 i uszkodzeniu helikoptera/samolotu to po zniszczeniu i dostaniu punktów za asystę w zniszczeniu nie nalicza to do wyzwania Sezon 2 - Zaległy Sprzęt 2. Nalicza tylko i wyłączni...