HARRYPJOTTER90Rising Newcomer1 month agoShooting errorI've uploaded a short video where I aim at an enemy and the bullets hit an obstacle...19c6abfcd1289-master_playlist.mp47.1 MB
Featured PlacesBattlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 hours ago153 Posts
Battlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 hours ago153 Posts
Recent Discussions0:66003S:4688822970:0B Co jest ??? Wykupiona gra przez steam gram przez setam i kupa !!!! Zbugowane statystyki w grze oraz na stronie. Witam, dzisiaj w nocy po wygranym jednym meczu (Iberyjska Ofensywa, Eskalacja) naliczyło mi ponad 2 tysiące zabójstw na M4A1 (karabiny 327 w jednym meczu) oraz 34 wygrane mecze na danej mapie. Nie j...Ciągła kropka ulepszenia broni Po ostatniej aktualizacji gry pojawiła się pomarańczowa kropka oznaczająca nowe ulepszenie broni w dwóch PM: PW5A3 i SCW-10. Problem w tym, że sprawdziłem wszystkie możliwe zakładki (ulepszenia, zawi...Zbugowane obrażenia Po około 12 minutach gry podsumowanie pokazało, że zadałem 1 002 715 obrażeń od eksplozji. Czy to błąd? Nigdy wcześniej czegoś takiego nie widziałem. Teraz mój profil pokazuje zbugowane statystyki. C...Battlefield 6 restartuje komputer Witam, Mam problem z grą Battlefield 6, zazwyczaj gdy podczas rozgrywki lub jej zakończenia kliknę na wyjdź do menu ukazuje się czarny ekran po czym cały komputer się zwiesza i restartuje się automa...