Forum Discussion

sovtware's avatar
sovtware
Seasoned Rookie
3 days ago

Stosunek Z/Ś

Od ostatniej aktualizacji "sezon 1" ( 18.11.2025). Gra zaczęła się zacinać po czym wyrzucała z serwerów, mimo wszystko starałem się grać. Miałem zabitych zawsze o połowę więcej lub nawet trzy krotnie, niż zginąłem. Zatem stosunek zabić i śmierci " Stosunek Z/Ś" zmniejsza mi się w każdej rozgrywce. Czy naprawdę ciężko utworzyć stabilne serwery wraz z  uczciwymi zapisami? Co nowa wersja gry wychodzi: piękna grafika, rozgrywka dynamiczna. Ale co z tego jak się odechciewa bo zawsze jakieś zaburzenia  w grze. W Battlefield 2024 było to samo, dopiero uporaliście się ze stabilnością po 9 miesiącach. Proszę naprawić zapisy Z/Ś .

PS: Pozdrawiam z pola walki - sovtware

1 Reply

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 days ago

Hej sovtware​ 

Ostatnia aktualizacja gry, przyniosła zmiany odnośnie statystyk, dlatego widzisz zmienione wartości przy Z/Ś. 

Battlefield Comms tweet

Wraz z wydaniem aktualizacji 1.1.2.0 oraz California Resistance wprowadziliśmy kilka zmian w rozgrywce i progresji, opartych na waszych opiniach.

Po waszych uwagach dotyczących naszej komunikacji z zeszłego tygodnia, czas potrzebny na przejmowanie celów w trybie Escalation został zwiększony o około 20%. Wydłuża to każdą fazę rozgrywki, zapewniając płynniejszy, bardziej taktyczny przepływ. Zmiana ta daje waszym oddziałom więcej czasu na reakcję, repozycjonowanie i koordynowanie spawnów pojazdów, jednocześnie zachowując dynamiczny charakter trybu.

Wdrożyliśmy także poprawki po stronie serwera dotyczące problemu z nieprawidłowym odblokowywaniem nagród za wyzwania. Aktualizacja rozwiązuje przypadki, w których ukończone wyzwania mogły nie przyznawać nagród lub pojawiać się wielokrotnie. Udział w meczu powinien teraz przyznać wszystkie zaległe nagrody związane z wyzwaniami.

Dodatkowo wprowadziliśmy drobną zmianę w sposobie prezentowania statystyk Zabójstw/Śmierci w profilu gracza. Od teraz statystyki z Portala nie będą już wliczane do ogólnego K/D w profilu, a liczone zabójstwa będą obejmować wyłącznie eliminacje graczy. Statystyki Portala zostaną zaprezentowane w inny sposób w przyszłości.

Dziękujemy za wasze nieustanne opinie — do zobaczenia na Eastwood!

About Battlefield 6 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.85 PostsLatest Activity: 4 minutes ago