OFFikRising Veteran8 months agoSupport - brak granatów dymnych dla "loadout 2" Hej, Ostatnio zauważyłem brak opcji wyboru granatów dymnych dla Loadout 2 dla Supportu. W pozostałych: 1 i 3 mam taką opcję. Myślałem, że to wina wybranego M320 SMK, ale okazuje się, że nie. Po zmi...Show MoreBattlefield™ 6 26.11.2025 23_02_28.png6.5 MBBattlefield™ 6 26.11.2025 23_02_04.png6.5 MBBattlefield™ 6 26.11.2025 23_02_12.png3.6 MB
Featured PlacesBattlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 6 hours ago188 Posts
Battlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 6 hours ago188 Posts
Recent DiscussionsGra rankignowa Po meczu gdzie powinienem mieć -10 punktów dostaję -50 punktów. W grze gdzie mam -30 punktów zabiera - 90 punktów. RAFA TSURU BUG Siemka, chciałem zgłosić chyba mało istotny błąd, ale mimo to chciałbym się podzielić takim odkryciem, że na mapie RAFA TOURU jest błąd polegający na tym, że w wodzie jest niewidoczny obiekt albo co...Brak trybu szturm Po ostatniej aktualizacji z gry zniknął tryb szturm, czy bugfield będzie jeszcze kiedykolwiek oferował ten tryb? Błąd DX12 Witam, pomimo ostatniej aktualizacji sterowników do wersji 610.88, która miała naprawiać błąd karty graficznej RTX 5060 w laptopie Lenovo LOQ błąd na załączonym zrzucie ekranu dalej się pojawia. Celowniki termowizyjne Cześć, po ostatniej aktualizacji w sezonie 3 pojawiły się problemy z celownikami termowizyjnymi. Obiekty są rozmyte z widocznymi podówjnymi kształami jak na poniższych screenach, i nie mam tu na my...