Forum Discussion
5 Replies
- walas852 months agoSeasoned Veteran
Zapewne nieprędko to zobaczymy, bo wtedy wszyscy by zobaczyli jak mało osób gra w ten tytuł - a tak na siłę łączą PCtowców z graczami konsolowymi. Inaczej większość gier byłaby w 80%+ z botami.
- Grifos_PL2 months agoNew Rookie
Trafna uwaga. Oczywiście odpowiedzi od ekipy ea nie dostane .. bo po co.. ot co całe ich podejście do klienta.
Wychodzi na to że gracze PC dostali niepełnowartościowy produkt .
Nie będzie takiej możliwości w żadnej grze EA niema takiej opcji, ogólnie wśród dużych producentów nie stosuje się dodania takiej możliwości dla PC. Jedyna gra w którą grałem z możliwością wyłączenia Cross Play to chyba Arc Raiders.
- Booker09120 days agoRising Novice
Ja wolę naprawdę grać z botami niż *******ć sie na konsolowcow którzy grają na automatycznym namierzaniu. Dla mnie granie na automatycznym namierzaniu to też cheat. Ułatwianie sobie grania. Jeżeli rozgrywka ma być wyrównana to na każdym trybie gdy taki konsolowiec wchodzi do lobby to automatycznie gra powinna wyłączać autoaina. Nawet pójdę o krok dalej autonamierzanie powinno być wyłączone w trybie multi.
- Booker09120 days agoRising Novice
Ja kilka razy pisałem o czy będzie możliwość wyłączenia grania miedzyplatformowego bf6 . I oczywiście DICE i EA ma to w nosie. Ale EA w grze EA Fc 26 wersji na PC dało możliwość wyłączenia grania mkedzyplatformowego. To czemu w BF6 tego nie dali? Za ciężko im dodać opcje która jest tak naprawdę ukryta w plikach gry. Wystarczy tą opcję wrzucić do gry.