Forum Discussion

MaxPayn4's avatar
MaxPayn4
Rising Newcomer
3 months ago
Solved

Kupno gry Battlefield 6

Witam,proszę o wiarygodna odpowiedź.

Posiadam na koncie EA wpłacone 100zł ,od kilku miesięcy. Przy próbie zakupu gry,otrzymuję wiadomość o płatnościach "klarna". Nie chcę korzystać z tej formy. Czy doładowując konto,kartą podarunkową,do kwoty wymaganej,dla kupna BF6 ,będę mógł kupić tę grę ,bez komplikowania,kolejnymi procedurami,rejestracjami,loginami?

4 Replies

• fazuss's avatar
    fazuss
    Seasoned Newcomer
    3 months ago

A ja przybywam tu z nieco innym problemem w dniu 10.09.2025 zakupiłem battlefield 6 phantom edition edycję przedpremierową a w dniu premiery czyli 10.10.2025 dostalem komunikat o zakup rozszerzenia do tej wersji  w cenie 27€  i problem jest taki jak uzyskać zwrot ?

• fazuss's avatar
    fazuss
    Seasoned Newcomer
    3 months ago

Dodam ze w historii zamowien widnieją oby dwa produkty mam to w pliku JPG zapisane w dniu premiery były tez problemy z serwerami i komunikacja pomiędzy ea app i serwerami gry po zalogowaniu widniał komunikat brak wymaganego rozszerzenia dlc i przekierowywało mnie do zakupu rozszerzenia 

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 3 days ago
198 Posts