Forum Discussion

Rydzu2015's avatar
Rydzu2015
Seasoned Ace
1 day ago

Nieśmiertelniki

Hejo

Czy tylko ja mam takie wrażenie że nieśmiertelniki stały się tak jakby niepotrzebne ale sąaby wydawaćna nie pieniądze? BF4,1,5 jak ktoś Cię pokonał to było widać jaki ma nieśmiertelniki. W BF6 co z tego że możesz ustawić jak widać go tylko jak drylujesz komuś profil lub znajdzie się w najlepszej drużynie. Jest sporo miejsca aby takie info umieścic.Współczuję osobą które płacą za posiadanie czegoś czego nikt nie zobaczy,w pewnym stopniu sam taką osobą jestem (miałem subskrybcje ea play w pierwszym sezonie 😅 ) 

2 Replies

• Rydzu2015's avatar
    Rydzu2015
    Seasoned Ace
    1 day ago

To słabo wygląda skupienie na karcie gracza bo jej też nie widać w trakcie gry,jest potencjał do poprawy🙂

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 day ago

Hej Rydzu2015​ 

Rozumiem Twoje odczucia i to, że możesz czuć pewien niedosyt. 😉 System ten uległ zmianie i skupia się bardziej na całych kartach gracza, co dla wielu osób może wydawać się mniej bezpośrednie. Dzięki za podzielenie się z nami spostrzeżeniami - przekaże je dalej, a innych użytkowników forum zachęcam do podjęcia dyskusji na ten temat 😊

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 1 day ago
236 Posts