Forum Discussion

Surmix102's avatar
Surmix102
Seasoned Newcomer
11 days ago

Nie mogę wejść do meczu

Problem pojawia się na PC z Win 11. Rozegrałem wcześniej sporo meczów bez problemu, ale teraz kilka razy z rzędu po znalezieniu meczu po przejściu do ekranu ładowaniu mecz niby się ładuje, ale nic się nie dzieje i ekran ładowania co jakiś czas miga. Sterowniki do grafiki są najnowsze, podczas samej rozgrywki nie widziałem żadnych kłopotów z wyświetlaniem grafiki. 

8 Replies

Replies have been turned off for this discussion
  • 110Husar's avatar
    110Husar
    Seasoned Newcomer
    11 days ago

U mnie też. Jak wyżej wszystko działało a teraz do żadnego meczu w żadnym trybie nie da sie dołączyć 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    11 days ago

Witam wszystkich,

Battlefield 6 jest obecnie w fazie testów Beta, co oznacza, że wszelkie uwagi i problemy techniczne możecie zgłaszać na dedykowanej tablicy battlefield-6-beta-en. Informacje zebrane podczas testów pomogą nam udoskonalić finalną wersję gry.

Dziękujemy za Wasze wsparcie i zaangażowanie! Wasze opinie są dla nas niezwykle cenne, ponieważ pomagają stworzyć lepsze doświadczenia dla wszystkich graczy. Dołączcie do społeczności testerów i bądź częścią procesu kształtowania przyszłości Battlefield!

Sprawdźcie także:

[INFO] Battlefield 6 – Open Beta Known Issues

• Kufel_stream's avatar
    Kufel_stream
    Seasoned Newcomer
    11 days ago

sproboj uruchomic inny tryb gry bo to samo dzieje mi sie na podboju ale juz np. przelamanie dziala i mozna grac

• valsary's avatar
    valsary
    New Novice
    11 days ago

no na przełamaniu działa ale czego na podboju sie zawiesza 🙃

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    8 days ago

Temat został zamknięty, ponieważ informacje odnośnie bety można zgłaszać jedynie na dedykowanej tablicy w języku angielskim. Dzięki za zrozumienie.  

About Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.51 PostsLatest Activity: 6 days ago